SUPS - Om deze redenen zijn supplementen juist in de zomer belangrijk
terug naar pressroom

SUPS - Om deze redenen zijn supplementen juist in de zomer belangrijk

Het is zomer! Tijdens deze maanden zijn moeders doorgaans druk bezig met inpakken voor vakantie, de kinderen vermaken of genieten op het terras. Juist tijdens zo'n drukke en warme periode wordt vaak niet stilgestaan bij het binnenkrijgen van de juiste vitamines en mineralen. In de wintermaanden is iedereen zich bewuster van het innemen van supplementen ter ondersteuning van de immuniteit en vitaliteit (het ‘r-in-de-maand’ concept kennen we allemaal), maar ook in de zomer zijn supplementen minstens net zo belangrijk.

 

Waarom SUPS in de zomer?

1. Ook tijdens de zomer gaat jouw cyclus onverminderd door. De ondersteuner voor hormoonbalans, de BALANCE, is daarom meer dan verstandig om te blijven gebruiken.

 

2. De multivitamine van SUPS, de RISE, bevat Vitamine C, zink en selenium en helpt daardoor met het ondersteunen van de huid. Vitamine C is onder andere van belang voor de vorming van collageen, wat de huid helpt te versterken van binnenuit. Ook werkt dit ingrediënt als anti-oxidant, waardoor het de cellen helpt te beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling. Zink fungeert ook als een anti-oxidant en voedt de huid van binnenuit. Daarnaast ondersteunt dit mineraal het herstellend vermogen van de huid, wat helpt als je net iets te lang in de zon hebt gezeten. Samen met selenium – wat de cellen en weefsels in het lichaam beschermt en helpt met de afweer van vrije radicalen – vormt dit een mooie combinatie. Aangezien moeder en kind vaak minder goed slapen tijdens de warme zomermaanden, komen de B12, vitamine C en ijzer uit de RISE ook goed van pas. Deze boosten namelijk de natuurlijke energie van het lichaam.

 

3. De antioxidanten uit de REVIVE beschermen de cellen tegen vrije radicalen. Deze antioxidanten zorgen ervoor dat het lichaam weerbaar is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de zon. 

 

De supplementen van SUPS zijn daarom echte zomer essentials. Combineer de multivitamine RISE, de hormoonondersteuner BALANCE en de antioxidant REVIVE voor hormonale balans, energie, vitaliteit en celbescherming. Zorg samen met SUPS voor een energierijke en gebalanceerde zomer! 

 

De genoemde claims in deze tekst zijn gebaseerd op door EFSA* goedgekeurde claims van specifiek onze ingrediënten
*EFSA: European Food & Safety Authority

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Meet SUPS

LINKS

SUPS website

SOCIAL MEDIA SUPS

Over SUPS

SUPS is een premium supplementen merk dat in 2020 is opgericht vanuit Amsterdam. SUPS biedt zuivere, hoogwaardige voedingssupplementen welke in Nederland worden ontwikkeld en vervaardigd.

 

Aan de basis van SUPS ligt het geloof dat goede selfcare routines de basis zijn van een succesvolle dag, welke je vol kracht en energie aan kan, als je de juiste keuzes maakt. Oftewel, genieten van het leven en je goed voelen betekent in eerste instantie goed voor jezelf zorgen. SUPS biedt producten die gericht zijn op het ondersteunen van energie, vitaliteit, immuniteit en hormonale balans.

 

SUPS geeft vrouwen een simpele, snelle routine met een grondig en merkbaar resultaat. SUPS wordt door haar volle focus op de vrouwelijke kracht, met open armen ontvangen door velen. Inmiddels ontvangen duizenden tevreden members maandelijks hun SUPS thuis.