terug naar pressroom

Studio Noos: The Dad Bag

Op zoek naar de perfecte tas voor (jonge) vaders? Studio Noos heeft de oplossing: het merk lanceert de iconische handgemaakte tas in stoere kleuren.

 

Met de coole vernieuwde kleuren is de Studio Noos tas de perfecte keuze voor moeders én vaders. De collectie bestaat uit Puffy items in de kleuren zwart en donkergroen, Chunky Teddy items zijn beschikbaar in donkergrijs en bruin en de lichtgrijze Jersey bag. Een tas voor iedereen, dat is precies waar Studio Noos voor staat.

 

Ga met de items van Studio Noos voorbereid en in stijl op pad!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Studio Noos: meet the new faux fur collection!
Studio Noos: Teddy goes fall
Studio Noos grocery bag: de tas voor elke dag!
Studio Noos: De teddy bag in nieuwe tinten

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Studio Noos

Studio Noos is een Nederlands label dat het ouderschap modieus maakt. Het merk staat bekend om de 'mom-bag'. Mooie, betaalbare tassen met hengsels die lang genoeg zijn zodat ze over elke kinderwagen & buggy passen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, dus er is voor ieder wat wils. Studio Noos is inmiddels ook bekend bij niet-moeders, de tassen kunnen worden meegenomen voor elk avontuur.

 

Inmiddels heeft Studio Noos de collectie uitgebreid en verkopen zij ook verschoningsmatjes, pouches en kinderrugzakjes. In de 1,5 jaar tijd heeft het merk meer dan 500 verkooppunten wereldwijd en breiden ze nog elke dag uit.