Studio Noos: Teddy goes fallStudio Noos: Teddy goes fall
terug naar pressroom

Studio Noos: Teddy goes fall

Studio Noos introduceert voor de herfst/winter 2021 de iconische teddy tas in twee nieuwe kleuren. Het Nederlandse merk Studio Noos staat bekend om de perfecte mom-bag voor aan je kinderwagen, maar de tas is mooi en groot genoeg om op elk winters avontuur mee te nemen. 
 
Na de kleuren: Ecru, Brown, Lilac en Pistache lanceert het merk nu een Dark Grey en Green versie. Beide kleuren zijn prachtig voor het nieuwe seizoen en verkrijgbaar in een Teddy Mom-Bag, pouch, mini-chunky backpack, wallet of een changing mat.
 
Kies de kleur die het beste bij jou past en ga voorbereid de herfst in!

 

De nieuwe items zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.studionoos.com.
Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Studio Noos: Jersey Gym Bag
Studio Noos: Holy Cow
Studio Noos: Wrinkle mom-bag
Studio Noos: opent eerste winkel in Amsterdam

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Studio Noos

Studio Noos is een Nederlands label dat het ouderschap modieus maakt. Het merk staat bekend om de 'mom-bag'. Mooie, betaalbare tassen met hengsels die lang genoeg zijn zodat ze over elke kinderwagen & buggy passen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, dus er is voor ieder wat wils. Studio Noos is inmiddels ook bekend bij niet-moeders, de tassen kunnen worden meegenomen voor elk avontuur.

 

Inmiddels heeft Studio Noos de collectie uitgebreid en verkopen zij ook verschoningsmatjes, pouches en kinderrugzakjes. In de 1,5 jaar tijd heeft het merk meer dan 500 verkooppunten wereldwijd en breiden ze nog elke dag uit.