Studio Noos: NEW! Faux fur- & Grocery bagsStudio Noos: NEW! Faux fur- & Grocery bags
terug naar pressroom

Studio Noos: NEW! Faux fur- & Grocery bags

De dagen worden korter en het wordt steeds wat vroeger donker. Dit betekent dat de lichtjes weer in de straten hangen en het de hoogste tijd is voor een nieuwe winterse garderobe. Gelukkig lanceert Studio Noos 2 bestaande designs in een nieuw jasje om de koude dagen fashionable door te komen. Ook leuk als cadeau voor de feestdagen! 

 

Faux fur bag
De fluffy en fashionable Faux Fur bags zijn verkrijgbaar als Mom Bag en Mini Handbag – zodat de feestdagen samen met de kleintjes kunnen worden doorgebracht. De warme winterse kleuren maken de tas makkelijk te matchen met iedere outfit. Ontdek de faux fur collectie in 3 nieuwe kleuren: neutral, cacao & petrol. 

 

Grocery bag

Ook de functionele opvouwbare Grocery bags zijn terug. Nu in de drie nieuwe prints Clover, Pigeon en Rabbit. De tas kan opgevouwen worden tot handig meeneemformaat en uitgevouwen worden tot een grote shopper die natuurlijk ook om de kinderwagen past. Handig voor het dragen van de boodschappen óf cadeaus. 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Studio Noos: Ecru Teddy Beer
Studio Noos: Uni & Checked Wool Mom Bag
Studio Noos: Jersey Gym Bag
Studio Noos: Holy Cow

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Studio Noos

Studio Noos is een Nederlands label dat het ouderschap modieus maakt. Het merk staat bekend om de 'mom-bag'. Mooie, betaalbare tassen met hengsels die lang genoeg zijn zodat ze over elke kinderwagen & buggy passen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, dus er is voor ieder wat wils. Studio Noos is inmiddels ook bekend bij niet-moeders, de tassen kunnen worden meegenomen voor elk avontuur.

 

Inmiddels heeft Studio Noos de collectie uitgebreid en verkopen zij ook verschoningsmatjes, pouches en kinderrugzakjes. In de 1,5 jaar tijd heeft het merk meer dan 500 verkooppunten wereldwijd en breiden ze nog elke dag uit.