Studio Noos: meet the new faux fur collection!Studio Noos: meet the new faux fur collection!
terug naar pressroom

Studio Noos: meet the new faux fur collection!

De dagen worden donkerder en natter en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor de winter wardrobe. Zodra het buiten koud wordt, staan outfits in het teken van warmte en coziness. Studio Noos begrijpt dit helemaal, en lanceert daarom de nieuwe faux fur (mom)bag.

 

Faux fur is de trend van het najaar en geeft iedere outfit een boost. Daarbij is de tas makkelijk te combineren, van leren jas tot puffer jacket of wool coat. De furry bag heeft hetzelfde formaat als de andere Studio Noos tassen waardoor het ook de praktische functie van een mom-bag behoudt. Ontdek de faux fur collectie in 4 verschillende kleuren: moss, camel, hazelnut en plum.

 

Get winter ready met de faux fur mom-bag van Studio Noos en geef iedere outfit een cozy & fashionable uitstraling. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Studio Noos: Jersey Gym Bag
Studio Noos: Holy Cow
Studio Noos: Wrinkle mom-bag
Studio Noos: opent eerste winkel in Amsterdam

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Studio Noos

Studio Noos is een Nederlands label dat het ouderschap modieus maakt. Het merk staat bekend om de 'mom-bag'. Mooie, betaalbare tassen met hengsels die lang genoeg zijn zodat ze over elke kinderwagen & buggy passen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, dus er is voor ieder wat wils. Studio Noos is inmiddels ook bekend bij niet-moeders, de tassen kunnen worden meegenomen voor elk avontuur.

 

Inmiddels heeft Studio Noos de collectie uitgebreid en verkopen zij ook verschoningsmatjes, pouches en kinderrugzakjes. In de 1,5 jaar tijd heeft het merk meer dan 500 verkooppunten wereldwijd en breiden ze nog elke dag uit. 

 

De nieuwe items zijn vanaf 11 november verkrijgbaar via www.studionoos.com.
Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom.