Studio Noos grocery bag: de tas voor elke dag! Studio Noos grocery bag: de tas voor elke dag!
terug naar pressroom

Studio Noos grocery bag: de tas voor elke dag!

Boodschappen doen is een activiteit die bijna dagelijks op de planning staat maar waar niemand echt om staat te popelen. De hoogste tijd dus om dit moment wat op te vrolijken. Ontdek de grocery bag van Studio Noos: een opvouwbare tas met speelse designs die overal mee naartoe kan worden genomen. De tas kan opgevouwen worden tot handig meeneemformaat en uitgevouwen worden tot een grote shopper die natuurlijk ook om de kinderwagen past.

 

De tas is verkrijgbaar in 6 verschillende prints: van okergeel met kersen tot wit met rode radijsjes en van blauw met olijven tot rusty bruin met paarse druiven; een kleur en smaak voor iedereen!

 

Van nu af aan kun je nee zeggen tegen plastic tasjes en de Studio Noos grocery bag meenemen op elk avontuur: groot of klein! 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Studio Noos: Ecru Teddy Beer
Studio Noos: NEW! Faux fur- & Grocery bags
Studio Noos: Uni & Checked Wool Mom Bag
Studio Noos: Jersey Gym Bag

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Studio Noos

Studio Noos is een Nederlands label dat het ouderschap modieus maakt. Het merk staat bekend om de 'mom-bag'. Mooie, betaalbare tassen met hengsels die lang genoeg zijn zodat ze over elke kinderwagen & buggy passen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, dus er is voor ieder wat wils. Studio Noos is inmiddels ook bekend bij niet-moeders, de tassen kunnen worden meegenomen voor elk avontuur.

 

Inmiddels heeft Studio Noos de collectie uitgebreid en verkopen zij ook verschoningsmatjes, pouches en kinderrugzakjes. In de 1,5 jaar tijd heeft het merk meer dan 500 verkooppunten wereldwijd en breiden ze nog elke dag uit.