Studio Noos: Ecru Teddy BeerStudio Noos: Ecru Teddy Beer
terug naar pressroom

Studio Noos: Ecru Teddy Beer

 

De feestelijke decembermaand is officieel begonnen. Voor de kleintjes een extra spannende en leuke tijd waarin vaak cadeautjes centraal staan. Studio Noos introduceert met trots haar nieuwste familielid: de Ecru Teddy Beer.

De Ecru Teddy beer is verkrijgbaar in twee maten: Big & Mini. De Big Teddy Beer is 31,5 cm en kan net zoals de tassen en pouches met naam of initialen worden gepersonaliseerd. De Mini Teddy Beer is 11,5 cm en heeft bovenop een lus waarmee hij gemakkelijk bevestigd kan worden aan bijvoorbeeld de Ecru Teddy Backpack.

Bij iedere Big Teddy Beer bestelling in december doneert studio Noos een Mini Teddy Beer aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. Zo wordt er gezorgd voor een feestlijke decembermaand voor ieder kind. 

 

Onderstaande items zijn verkrijgbaar via www.studionoos.com.
Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Studio Noos: NEW! Faux fur- & Grocery bags
Studio Noos: Uni & Checked Wool Mom Bag
Studio Noos: Jersey Gym Bag
Studio Noos: Holy Cow

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Studio Noos

Het idee voor het tassenmerk is ontstaan in 2018, toen Marie-Claire moeder werd van Noah. Er was geen enkele luiertas die aan haar wensen voldeed en daarom besloot zij er zelf één te ontwerpen. Met succes. De tas die rondom iedere kinderwagen past bleek een schot in de roos en haar zoon vormde de inspiratiebron voor de merknaam. Tegenwoordig is Studio Noos niet meer uit ons straatbeeld weg te denken, met de mom-bags en teddy rugzakjes als absolute best sellers.