Studio Noos: Ecru Teddy Adult BackpackStudio Noos: Ecru Teddy Adult Backpack
terug naar pressroom

Studio Noos: Ecru Teddy Adult Backpack

Maak kennis met het nieuwste familielid van Studio Noos: de Ecru Teddy Adult Backpack. Een stijlvolle rugzak die op verschillende manieren te dragen is én matcht met de bekende Ecru Teddy backpack voor de mini-me's.

 

Naast dat de signature Ecru Teddy kleur makkelijk te stylen is, is de rugzak ook op drie verschillende manieren te dragen; draag hem als rugzak, als handtas of hang hem gemakkelijk met de bijgeleverde straps aan de kinderwagen. De rugzak is verstelbaar en heeft een apart vak die geschikt is voor een laptop of boek. De ideale backpack voor doordeweekse dagen naar kantoor of gezellige weekenden met het gezin.
 
Ga alleen of samen met je mini-me stijlvol op pad met de nieuwe Ecru Teddy Backpack van Studio Noos.


De Ecru Teddy Backpack is nu verkrijgbaar via www.studionoos.com.
Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Studio Noos: Ecru Teddy Beer
Studio Noos: NEW! Faux fur- & Grocery bags
Studio Noos: Uni & Checked Wool Mom Bag
Studio Noos: Jersey Gym Bag

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Studio Noos

Studio Noos is een Nederlands label dat het ouderschap modieus maakt. Het merk staat bekend om de 'mom-bag'. Mooie, betaalbare tassen met hengsels die lang genoeg zijn zodat ze over elke kinderwagen & buggy passen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, dus er is voor ieder wat wils. Studio Noos is inmiddels ook bekend bij niet-moeders, de tassen kunnen worden meegenomen voor elk avontuur.

 

Inmiddels heeft Studio Noos de collectie uitgebreid en verkopen zij ook verschoningsmatjes, pouches en kinderrugzakjes. In de 1,5 jaar tijd heeft het merk meer dan 500 verkooppunten wereldwijd en breiden ze nog elke dag uit.