Studio Noos: De teddy bag in nieuwe tinten Studio Noos: De teddy bag in nieuwe tinten Studio Noos: De teddy bag in nieuwe tinten
terug naar pressroom

Studio Noos: De teddy bag in nieuwe tinten

The teddy mom-bag for everyday & all day

De iconische teddy mom-bag van Studio Noos is inmiddels voor vele vrouwen een must-have. De tas is praktisch voor aan de kinderwagen maar valt ook in de smaak bij de non-mommies als grote shopper. Teddy doet in eerste instantie denken aan een cozy-stof die een warm gevoel geeft op een koude dag. Maar de tas is ook perfect voor deze tijd van het jaar. De teddy stof in combinatie met het grote formaat van de tas creëren een casual, nonchalante en natural vibe; kenmerken die doen denken aan een nazomer dag.  

 

De teddy mom-bag bestaat al in de kleuren Crème en Brown en Studio Noos lanceert nu twee nieuwe kleuren: Lilac en Pistache. Voor degenen die nog niet helemaal overtuigd zijn dat teddy geschikt is voor elk seizoen, kan er met deze vrolijke pastel kleuren niet meer omheen.

 

Een seasonless & fashionable bag; dat is precies waar de iconische teddy mom-bag van Studio Noos voor staat!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Studio Noos: Ecru Teddy Beer
Studio Noos: NEW! Faux fur- & Grocery bags
Studio Noos: Uni & Checked Wool Mom Bag
Studio Noos: Jersey Gym Bag

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Studio Noos

Studio Noos is een Nederlands label dat het ouderschap modieus maakt. Het merk staat bekend om de 'mom-bag'. Mooie, betaalbare tassen met hengsels die lang genoeg zijn zodat ze over elke kinderwagen & buggy passen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, dus er is voor ieder wat wils. Studio Noos is inmiddels ook bekend bij niet-moeders, de tassen kunnen worden meegenomen voor elk avontuur.

 

Inmiddels heeft Studio Noos de collectie uitgebreid en verkopen zij ook verschoningsmatjes, pouches en kinderrugzakjes. In de 1,5 jaar tijd heeft het merk meer dan 500 verkooppunten wereldwijd en breiden ze nog elke dag uit.