Studio Noos: Blue checked collectionStudio Noos: Blue checked collection
terug naar pressroom

Studio Noos: Blue checked collection

Studio Noos luidt het voorjaar in door de checked collectie in een zomers jasje te steken. Het nieuwe design komt in een blauw-wit gekleurde ruit waardoor de items een echte eyecatcher zijn voor het nieuwe seizoen. 

 

En goed nieuws, want de gehele collectie van Studio Noos is verkrijgbaar in dit vrolijke printje. De collectie bestaat uit de welbekende (mom-)bag, de handige pouch voor al je essentials, de wallet, de mini backpack en zelfs de nieuwe mini handbag die leuk is om te matchen met je mini-me.

 

Voeg een pop of colour toe aan je zomer garderobe met de nieuwe blue checked items van Studio Noos!

 

Onderstaande items zijn verkrijgbaar via www.studionoos.com.
Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Studio Noos: Ecru Teddy Adult Backpack
Studio Noos: Ecru Teddy Beer
Studio Noos: NEW! Faux fur- & Grocery bags
Studio Noos: Uni & Checked Wool Mom Bag

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Studio Noos

Studio Noos is een Nederlands label dat het ouderschap modieus maakt. Het merk staat bekend om de 'mom-bag'. Mooie, betaalbare tassen met hengsels die lang genoeg zijn zodat ze over elke kinderwagen & buggy passen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, dus er is voor ieder wat wils. Studio Noos is inmiddels ook bekend bij niet-moeders, de tassen kunnen worden meegenomen voor elk avontuur.

 

Inmiddels heeft Studio Noos de collectie uitgebreid en verkopen zij ook verschoningsmatjes, pouches en kinderrugzakjes. In de 1,5 jaar tijd heeft het merk meer dan 500 verkooppunten wereldwijd en breiden ze nog elke dag uit.