Studio Noos: 3rd Birthday! Studio Noos: 3rd Birthday!
terug naar pressroom

Studio Noos: 3rd Birthday!

Studio Noos bestaat 3 jaar en lanceert daarom de Wool checked anniversary (mom-)bag! In 3 jaar tijd is het Nederlandse merk uitgegroeid tot een populair label en creëren zij collecties voor iedereen.
 
De wollen tas komt in een blauw-rood gekleurde ruit en is geschikt om het hele jaar door te dragen. Zoals we van het merk gewend zijn is de wollen tas praktisch en ideaal om mee te nemen op ieder avontuur. Daarbij is het ruitpatroon een blijvende modetrend en goed te combineren met een winterse outfit. Perfect voor een weekend tripje of neem de tas mee tijdens een heerlijke wandeling.
 
Nutcrackers & Peace birds grocery bags
Dubbel feest: naast de anniversary mom-bag presenteert Studio Noos twee grocery bags: de Nutcracker en de Peace birds Christmas bag. De feestelijke en praktische tassen zijn verkrijgbaar in de kleuren lichtblauw en geel met ieder een eigen feestelijk ontwerp. Een extra voordeel! Dankzij de Christmas items wordt het kopen van cadeaus nog makkelijker.
 
Enjoy the holiday season met de tassen van Studio Noos!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Studio Noos: Ecru Teddy Beer
Studio Noos: NEW! Faux fur- & Grocery bags
Studio Noos: Uni & Checked Wool Mom Bag
Studio Noos: Jersey Gym Bag

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Studio Noos

Studio Noos is een Nederlands label dat het ouderschap modieus maakt. Het merk staat bekend om de 'mom-bag'. Mooie, betaalbare tassen met hengsels die lang genoeg zijn zodat ze over elke kinderwagen & buggy passen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, dus er is voor ieder wat wils. Studio Noos is inmiddels ook bekend bij niet-moeders, de tassen kunnen worden meegenomen voor elk avontuur.

 

Inmiddels heeft Studio Noos de collectie uitgebreid en verkopen zij ook verschoningsmatjes, pouches en kinderrugzakjes. In de 1,5 jaar tijd heeft het merk meer dan 500 verkooppunten wereldwijd en breiden ze nog elke dag uit.