terug naar pressroom

Meet the new Puffy collection!

Meet the new Puffy collection! 

 

Studio Noos staat bekend om haar iconische mom-bags: functionele, stijlvolle en handgemaakte tassen die perfect zijn voor de vrouw die altijd voorbereid is op elk avontuur. De nieuwe collectie bevat de classic mom-bag, maar steekt het model in een nieuw puffy jasje. Ook kan je je laten verrassen door de nieuwe kleuren; oranje-bruin en okergeel zijn de ideale najaarskleuren en als je tas de eyecatcher van je look is kan je gaan voor lila of zilver.  Daarnaast kan je de tas mixen & matchen met de nieuwe bijpassende rugtassen, pouches en wallets. Ook deze items hebben een puffy design en worden uitgebracht in de najaarskleuren oranje-bruin, okergeel en lila.

 

Met de nieuwe puffy collectie van Studio Noos stroll jij helemaal voorbereid en in stijl het najaar in.  

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Studio Noos: Ecru Teddy Beer
Studio Noos: NEW! Faux fur- & Grocery bags
Studio Noos: Uni & Checked Wool Mom Bag
Studio Noos: Jersey Gym Bag

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Studio Noos

Studio Noos is een Nederlands label dat het ouderschap modieus maakt. Het merk staat bekend om de 'mom-bag'. Mooie, betaalbare tassen met hengsels die lang genoeg zijn zodat ze over elke kinderwagen & buggy passen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, dus er is voor ieder wat wils. Studio Noos is inmiddels ook bekend bij niet-moeders, de tassen kunnen worden meegenomen voor elk avontuur.

 

Inmiddels heeft Studio Noos de collectie uitgebreid en verkopen zij ook verschoningsmatjes, pouches en kinderrugzakjes. In de 1,5 jaar tijd heeft het merk meer dan 500 verkooppunten wereldwijd en breiden ze nog elke dag uit.