The Sound of South Africa The Sound of South Africa The Sound of South Africa
terug naar pressroom

The Sound of South Africa

Wat is jouw Sound of South Africa?

South African Tourism lanceert op MijnZuidAfrika.nl The Sound of South Africa, een soundtool waarmee het mogelijk is jouw eigen track samen te stellen. Wat hoor jij als je denkt aan dit prachtige land? Dit is jouw kans om een mix te maken van Zuid-Afrikaanse geluiden en ritmes. Heb jij de allerbeste soundtrack? Dan win jij misschien wel de twee felbegeerde tickets naar Zuid-Afrika!

 

Zuid-Afrika staat bekend om haar prachtige traditionele dansstijlen en haar rijke muziekcultuur, waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Elk geluid neemt je mee naar een mooie herinnering of geeft je een fijne dagdroom over Zuid-Afrika. Je zal worden verwonderd door de diversiteit van de subtropische natuur, waar het groen oneindig is. En meegenomen worden naar de bruisende wereldsteden. 

 

The Sound of South-Africa
Om het land zo dichtbij te brengen dat je de Zuid-Afrikaanse sfeer bijna kan proeven, heeft South African Tourism The Sound of South Africa in het leven geroepen. Iedereen kan vanaf 21 september tot en met 11 oktober 2015 via www.mijnzuidafrika.nl/soundofsa in een paar stappen een eigen unieke Zuid-Afrikaanse soundtrack maken. Deze zelfgemaakte soundtrack kun je gemakkelijk insturen via de website. Uit alle ingezonden soundtracks wordt een gelukkige winnaar gekozen die twee tickets naar Zuid-Afrika wint. 

 

Bij het maken van een soundtrack kun je kiezen uit diverse categorieën, zoals Adventure, Relax of Wildlife met daarbij behorende beats en ritmes. De online soundtool mixt vervolgens jouw geselecteerde geluiden en maakt hier een soundtrack van. Als klap op de vuurpijl krijg je na afronding van je soundtrack een gepersonaliseerde videoclip van jouw droomvakantie naar Zuid-Afrika, die je kunt delen met vrienden en familie.

 

 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Succes voor Kaapstad ondanks waterschaarste
Zuid-Afrika in 360 graden
Rough Guides lezers roepen Zuid Afrika uit tot #5 mooiste land ter wereld
Online kookshow: Smaaklik Suid-Afrika

LINKS

Sound of South Africa
Mijn Zuid Afrika
South African Tourism

SOCIAL MEDIA South Africa Tourism

Over South African Tourism

Er bestaat bijna geen land dat meer diversiteit herbergt dan Zuid-Afrika en dat maakt het land ook gelijk het meest gewaardeerde reisland van Afrika. De vele gezichten van de natuur zorgen voor een rijk dierenleven in Zuid-Afrika. Maar tussen al dit natuurschoon van Zuid-Afrika is er ook een prachtige cultuur, te vinden in de wereldstad Johannesburg en tal van andere bruisende steden, zoals Kaapstad, Durban, Pretoria en Bloemfontein. De rijke historie van het land, de vriendelijke en gastvrije Zuid-Afrikanen, de safari’s, de Kaapse wijngaarden en de hidden gems maken Zuid-Afrika een land dat elke reiziger gezien moet hebben.