Online wedstrijd South African TourismOnline wedstrijd South African TourismOnline wedstrijd South African TourismOnline wedstrijd South African TourismOnline wedstrijd South African Tourism
terug naar pressroom

Online wedstrijd South African Tourism

Wat zeg je?

Zuid-Afrika heeft een aantal bekende highlights; de Tafelberg, het Krugerpark en de Drakensbergen, om er een paar te noemen. Toch is er nog zoveel meer te bewonderen dan deze bekende plekken, het land staat bol van de hidden gems. Zuid-Afrikanen zijn erg gastvrij en wijzen jou graag de weg naar deze verborgen juweeltjes. Maar daar staat wel tegenover dat je de taal spreekt. En de locals horen het liefst de taal in het juiste dialect. Maar laat dat in Zuid-Afrika, het land met 11 officiële talen, vrij lastig zijn. ‘Wat Sê Jy?’

 

 

spreek perfect zuid-afrikaans en kom in contact met locals
 
Op mijnzuidafrika.nl/watsejy kan je van 13 juni tot en met 4 juli met de online wedstrijd ‘Wat sê jy?’ meedoen. Hier zullen een aantal gastvrije Zuid-Afrikanen jou hun hidden gem laten zien en je uitnodigen langs te komen. Maar hier moet je uiteraard iets voor terug doen; een woord of zin uit de Zuid-Afrikaanse taal uitspreken. 
 
Wil je vervolgens meedingen naar de prijs van twee tickets naar Zuid-Afrika, dan geef je toestemming dat je geluids- of beeldfragment wordt geplaatst op mijnzuidafrika.nl/watsejy. Zo ontstaat er een leuke galerij waar je de andere deelnemers hoort stuntelen om het zo goed mogelijk uit te spreken. Uiteindelijk beoordeelt een jury van locals de uitspraak van de deelnemers en op 7 juli zal de winnaar van de twee felbegeerde vliegtickets bekend worden gemaakt. 

Spreek perfect Zuid-Afrikaans en kom in contact met locals

 
Op mijnzuidafrika.nl/watsejy kan je van 13 juni tot en met 4 juli met de online wedstrijd ‘Wat Sê Jy?’ meedoen. Hier zullen een aantal gastvrije Zuid-Afrikanen jou hun hidden gem laten zien en je uitnodigen langs te komen. Maar hier moet je uiteraard iets voor terug doen; een woord of zin uit de een van de Zuid-Afrikaanse talen uitspreken. 
 
Na deelname maak je kans op twee tickets naar Zuid-Afrika en wordt jouw geluids- of beeldfragment geplaatst op mijnzuidafrika.nl/watsejy. Zo ontstaat er een leuke galerij waar je de andere deelnemers hoort stuntelen om het zo goed mogelijk uit te spreken. Uiteindelijk beoordeelt een jury van locals de uitspraak van de deelnemers en op 14 juli zal de winnaar van de twee felbegeerde vliegtickets bekend worden gemaakt. 
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Succes voor Kaapstad ondanks waterschaarste
Zuid-Afrika in 360 graden
Rough Guides lezers roepen Zuid Afrika uit tot #5 mooiste land ter wereld
Online kookshow: Smaaklik Suid-Afrika

LINKS

Mijn Zuid-Afrika

SOCIAL MEDIA South Africa Tourism