Nieuwe campagne South African Tourism: Wow Zuid-AfrikaNieuwe campagne South African Tourism: Wow Zuid-AfrikaNieuwe campagne South African Tourism: Wow Zuid-Afrika
terug naar pressroom

Nieuwe campagne South African Tourism: Wow Zuid-Afrika

Fotogeniek Zuid-Afrika

South African Tourism start nieuwe campagne: Wow Zuid-Afrika

Op 16 januari start South African Tourism de campagne Wow Zuid-Afrika via Instagram. Volgers doen mee door een prachtig plaatje van Zuid-Afrika te plaatsen met de hashtag #WowZA en @mijnzuidafrika te taggen en te volgen. Zijn ze nog nooit naar het land geweest? Geen probleem, ze mogen ook inspirerend beeld van Zuid-Afrika gebruiken, zolang ze de bron vermelden. Hiermee maken zij kans op twee retourtickets naar Zuid-Afrika en een Canon camera.

 

Zuid-Afrika is dé plek als je van fotografie en reizen houdt. Het land heeft enorm diverse landschappen, van ‘platte’ bergen met the best view tot de prachtige parelwitte stranden. En dit is nog maar een kleine greep uit het fotogenieke Zuid-Afrika.

 

Sizoo Brothers in Zuid-Afrika

Om te laten zien hoeveel fotogenieke plekken Zuid-Afrika herbergt, zijn de Amsterdamse broers Willem, Bastiaan en Bob van het met fotografie geïnspireerde Instagramaccount @SizooBrothers met drie Zuid-Afrikaanse fotografen door Durban getrokken. De fotografen uit Durban gaven een tour langs hun verborgen juweeltjes, met elk hun eigen onderwerp: city, culture en scenery. De broers hebben deze ‘verborgen juweeltjes’ vastgelegd en zijn aan het eind van elke campagneweek exclusief te vinden op het Instagramaccount van South African Tourism:  @mijnzuidafrika.

 

Win twee vliegtickets en een Canon camera

De winactie loopt tot en met 5 februari en 9 februari zal de winnaar bekend worden gemaakt. Wie gaat er vandoor met twee retourtickets naar Zuid-Afrika en een Canon camera? Deel jouw foto van Zuid-Afrika op Instagram en wie weet sta jij straks op de top van de Tafelberg foto’s te schieten van het adembenemende uitzicht!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Succes voor Kaapstad ondanks waterschaarste
Zuid-Afrika in 360 graden
Rough Guides lezers roepen Zuid Afrika uit tot #5 mooiste land ter wereld
Online kookshow: Smaaklik Suid-Afrika

LINKS

Mijn Zuid-Afrika

SOCIAL MEDIA South Africa Tourism