Nieuwe campagne South African Tourism: Wat Se Jy?Nieuwe campagne South African Tourism: Wat Se Jy?Nieuwe campagne South African Tourism: Wat Se Jy?Nieuwe campagne South African Tourism: Wat Se Jy?Nieuwe campagne South African Tourism: Wat Se Jy?
terug naar pressroom

Nieuwe campagne South African Tourism: Wat Se Jy?

Wat zeg je?

Zuid-Afrika heeft een aantal bekende highlights; de Tafelberg, het Krugerpark en de Drakensbergen, om er een paar te noemen. Het land staat bol van de hidden gems en door de gastvrijheid van de Zuid-Afrikanen kunnen reizigers deze op hun reis, naast de toeristische plekken, ook bewonderen. Willen zij zich begeven onder de locals? Dan hebben ze altijd nóg sneller contact als ze de taal spreken. En de locals horen het liefst de taal in het juiste dialect. Maar laat dat in Zuid-Afrika, het land met 11 officiële talen, vrij lastig zijn. ‘Wat Sê Jy?’

 

 

Spreek perfect Zuid-Afrikaans en kom in contact met locals

 

Op mijnzuidafrika.nl/watsejy kunnen bezoekers van 13 juni tot en met 4 juli met de online wedstrijd ‘Wat Sê Jy?’ meedoen. Hier zullen een aantal gastvrije Zuid-Afrikanen hun hidden gem laten zien en de bezoekers uitnodigen langs te komen. Maar hier moeten zij uiteraard iets voor terug doen; een woord of zin uit de een van de Zuid-Afrikaanse talen uitspreken. 

 

Na deelname maakt de bezoeker kans op twee tickets naar Zuid-Afrika en wordt het geluids- of beeldfragment geplaatst op mijnzuidafrika.nl/watsejy. Zo ontstaat er een leuke galerij waar bezoekers andere deelnemers horen stuntelen om het Zuid-Afrikaans zo goed mogelijk uit te spreken. Uiteindelijk beoordeelt een jury van locals de uitspraak van de deelnemers en 14 juli zal de winnaar van de twee felbegeerde vliegtickets bekend worden gemaakt.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Succes voor Kaapstad ondanks waterschaarste
Zuid-Afrika in 360 graden
Rough Guides lezers roepen Zuid Afrika uit tot #5 mooiste land ter wereld
Online kookshow: Smaaklik Suid-Afrika

LINKS

Mijn Zuid-Afrika

SOCIAL MEDIA South Africa Tourism