Campagne Jouw Zuid-Afrika
terug naar pressroom

Campagne Jouw Zuid-Afrika

Wat is jouw Zuid-Afrika?

Voor de een staat Zuid-Afrika voor wijnvelden en prachtige uitzichten. Voor de ander is het heerlijk luieren op het strand en dansen in het drukke nachtleven van Kaapstad. Zuid-Afrika is héél divers. Zuid-Afrika is er voor iedereen. Daarom stelt South African Tourism in deze campagne de vraag; wat is jouw Zuid-Afrika?

 

South African Tourism start 21 januari met een nieuwe campagne: Jouw Zuid-Afrika. Hier nemen hockeyster Ellen Hoog, YourLittleBlackBook’s Anne de Buck, blogger Jelmer de Boer en acteur Everon Jackson Hooi de bezoeker van MijnZuidAfrika.nl mee naar de hoogtepunten van hun reis en vertellen zij door middel van een video wat het land ‘hun Zuid-Afrika’ maakt.

 

 

Op wie lijkt de bezoeker?

Houdt de bezoeker tijdens een vakantie naast avontuur ook van lekker luieren aan het zwembad of genieten van een cocktail bij een hippe strandtent? Dan lig hij of zij misschien wel net als hockeyster Ellen Hoog op een strandbedje bij Shimmy’s Beachclub in Kaapstad. Volgens Ellen is een bezoek aan Aquila Game Reserve, een kleine versie van het welbekende Krugerpark, een absolute must. Eerst The Big Five spotten en dan een duik nemen in een verkoelend zwembad.

 

Of is de bezoeker altijd op zoek naar creatieve broedplaatsen met trendy cafeetjes en heerlijke gerechten? Dan is hij of zij net zo gelukkig als Anne de Buck van YourLittleBlackBook in de buurt Maboneng in Johannesburg, dat bekend staat om haar koffietentjes en street art. Zij brengt graag een bezoek aan de lokale markten, zoals Neighbourhood market in Johannesburg en Kaapstad, waar locals, expats en toeristen samenkomen met hetzelfde doel: lekker eten en drinken.

 

Is de bezoeker altijd druk en graag bezig met een gezonde levensstijl, maar niet te beroerd om de teugels een beetje te laten vieren tijdens een trip? Dan is blogger Jelmer de Boer zijn of haar ideale reispartner, hij start zijn ochtend het liefst met een hike en beklom Lion’s Head, voor ‘het mooiste uitzicht van de wereld’. Om daarna rustig bij te komen en aan een kleurtje te werken op het strand Clifton 4, waar ze wifi hebben zodat er nog wat mails gecheckt worden.

 

Is de bezoeker een daredevil op reis? Hij of zij kan het avontuur opzoeken net als Everon Jackson Hooi. Hij kan niet zonder de adrenaline door zijn lijf en abseilde 112 meter naar beneden van de Tafelberg. Wil de bezoeker naast een enorme kick ook de schoonheid van Kaapstad beschouwen? Dan is paragliden wat voor hem of haar. Je hangt als een vogel in de vlucht en vanaf deze hoogte kan je Kaapstad op een hele bijzondere manier ervaren.

 

De voorkeur gaat uit naar…

Via de actiepagina http://mijnzuidafrika.nl/jouwza/ kunnen bezoekers een test maken en erachter komen wat hun Zuid-Afrika is. Ellen Hoog, Anne de Buck, Jelmer de Boer en Everon Jackson stellen via video’s de vragen die leiden naar Jouw Zuid-Afrika.  De bezoeker ziet bij de uitslag van de test of zijn of haar trip het meeste lijkt op die van Ellen Hoog, Anne de Buck, Jelmer de Boer of Everon Jackson Hooi. Na het insturen van de gegevens maken de bezoekers ook kans op tickets naar Zuid-Afrika. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Succes voor Kaapstad ondanks waterschaarste
Zuid-Afrika in 360 graden
Rough Guides lezers roepen Zuid Afrika uit tot #5 mooiste land ter wereld
Online kookshow: Smaaklik Suid-Afrika

LINKS

MijnZuidAfrika

SOCIAL MEDIA South Africa Tourism