Vier kerst samen met Søstrene Grene
terug naar pressroom

Vier kerst samen met Søstrene Grene

Binnenkort staat Kerstmis voor de deur en daarom presenteert Søstrene Grene traditiegetrouw een selectie kerstartikelen voor de komende feestdagen. Ontdek de kerst items van dit jaar, waaronder versieringen en ornamenten die de kerstsfeer in huis zullen brengen.

 

​Geïnspireerd door oude tradities en tijdloze kerstpatronen en -kleuren, lanceert Søstrene Grene dit jaar een schat aan kerst items vol klassieke en creatieve producten. Traditiegetrouw bevat de kerstcollectie van de zussen verschillende versieringen, kleine cadeau-ideeën voor adventskalenders, alles voor het inpakken van de kerstcadeaus, maar ook keuken- en bakartikelen voor het maken van heerlijke lekkernijen tijdens de feestdagen.

 

Søstrene Grene presenteert opnieuw een schat aan verschillend inpakpapier met klassieke kerstpatronen en een aantal nieuwe kleuren. Al het inpakpapier van de zussen is gemaakt van FSC®-gecertificeerd papier. Door te kiezen voor deze producten steunt u een verantwoord wereldwijd bosbeheer. 

 

Naast onderstaande producten, waaronder cadeaupapier, kerstversiering en bakproducten, zullen de zussen in de loop van de tijd nog meer kerst items lanceren. Dan presenteren de zussen meer producten voor het bakken met Kerstmis, servies en decoraties voor de gedekte tafel, evenals cadeau-ideeën voor groot en klein. 

 

ELKE WEEK NIEUWE PRODUCTEN IN DE WINKELS EN ONLINE

Søstrene Grene presenteert elke week nieuwe kerstartikelen, zowel in de winkels als op

www.sostrenegrene.com. In de online wereld van de zussen is het ook mogelijk om vanuit huis de kerstfavorieten te ontdekken. 

 

De getoonde nieuwe producten zullen in de periode van 21 oktober tot 4 november 2021 in de winkels en online worden gelanceerd. Alle producten zijn te koop zolang de voorraad strekt. Houd er rekening mee dat sommige producten vertraging kunnen oplopen als gevolg van de coronapandemie. 

 

INPAKKEN MET ZORG

Volgens traditie presenteren de zussen vele manieren om cadeaus in te pakken, zoals handige doosjes en cadeauzakjes, maar ook een ruime keuze aan verschillende soorten inpakpapier in klassieke en nieuwe kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

SCHITTERENDE KERSTDECORATIES

Laat het huis stralen door te versieren met een mix van nieuwe en oude items. Ontdek de ruime keuze aan kerstdecoraties, maar ook hobbyartikelen en decoratieve borden en kransen om het huis helemaal in de fijne kerstsfeer te brengen. 

 

HEERLIJKE KERSTBAKSELS

Bakken is een heel speciaal onderdeel van de kersttraditie, waarbij de familie samenkomt voor gezellige momenten in de keuken. Ontdek handige hulpmiddelen voor het bakken en bewaren van de versgebakken koekjes en heerlijke kerstlekkernijen. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Pr Consultant, Nyima Sanneh

n.sanneh@simplypr.nl

 

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, opgericht in 1973, die momenteel bestaat uit meer dan 240 winkels, verspreid over 15 landen. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, hobby, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. 

 
Søstrene Grene's winkels streven ernaar om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken.

Als aanvulling op de winkels, kun je nu in Denemarken, Duitsland en Nederland ook online winkelen.

Het merk draait om het verhaal van de karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die hard werken om het kleine, fijne, verschil te maken in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezit en draaiende houdt.

Verkooppunten

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)