The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene GreneThe Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
terug naar pressroom

The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene

Een mooie omgeving zorgt voor vreugde. De nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene omarmt mooi wonen met meubels en interieur die een heerlijke sfeer in huis creëren. Ontdek de collectie die met een schat aan mooie items de lente sfeer in huis brengt.

 

De zussen verwelkomen de lente in huis met de nieuwe collectie, die bestaat uit noviteiten voor zowel de woonkamer, de keuken, de slaapkamer en de wintertuin. Hiertoe behoren interieurartikelen en meubels van natuurlijke materialen, zoals de nieuwe plantenstandaard van FSC®-gecertificeerd vurenhout. 

 

Ontdek de wintertuin van de zussen waarin men kan genieten van de vroege lentemomenten. Omgeven door bloeiende planten presenteren de zussen onder meer een nieuwe selectie kandelaars, bloempotten en vazen, maar ook manden en een lampenkap van rotan.

 

De nieuwe collectie voor de keuken en de tafel biedt serviesgoed met een kleurrijke touch. Voeg eenvoudige elementen in betoverende kleuren toe en voel de vreugde die het zal brengen.

De nieuwe collectie is online en in de winkels verkrijgbaar vanaf donderdag 3 maart 2022, zolang de voorraad strekt. 

 

GROENE OASE IN DE WINTER TUIN
De zussen presenteren een schat aan interieurartikelen om een gezellige wintertuin in te richten. Creëer een sierlijke oase bij uw huis en laat de lente alvast zijn weg vinden.

 

 

VOORJAARSVERNIEUWING IN DE WOONKAMER
Met de komst van de lente is het tijd om het huis te vernieuwen met spullen die vreugde brengen. Ontdek de nieuwe producten voor de woonkamer, waaronder een nieuwe poef en een loungestoel van het populaire teddymateriaal, en een schat aan mooie interieur- en opbergoplossingen

 

 

KLEURRIJKE TOUCH EN VERFIJNDE UITSTRALINGEN IN DE KEUKEN
De zussen verwelkomen het voorjaar in hun kleurrijke lentekeuken. Ontdek prachtig servies, bestek en keramiek, maar ook keukengerei met een delicaat vleugje kleur.

 

OCHTENDGLOREN IN DE SLAAPKAMER
Richt uw slaapkamer in met zacht textiel en natuurlijke materialen voor een aangenaam begin van de dag. Tot de nieuwigheden voor de slaapkamer behoren een lamp, zachte dekens en een kamerscherm van FSC®-gecertificeerd vurenhout.

 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene
Nostalgische momenten collectie 2021

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, opgericht in 1973, die momenteel bestaat uit meer dan 240 winkels, verspreid over 15 landen. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, hobby, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. 

 
Søstrene Grene's winkels streven ernaar om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken.

Als aanvulling op de winkels, kun je nu in Denemarken, Duitsland en Nederland ook online winkelen.

Het merk draait om het verhaal van de karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die hard werken om het kleine, fijne, verschil te maken in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezit en draaiende houdt.

 

Verkooppunten


NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)