Søstrene Grene opent winkel in Hoog Catharijne, UtrechtSøstrene Grene opent winkel in Hoog Catharijne, UtrechtSøstrene Grene opent winkel in Hoog Catharijne, UtrechtSøstrene Grene opent winkel in Hoog Catharijne, Utrecht
terug naar pressroom

Søstrene Grene opent winkel in Hoog Catharijne, Utrecht

Een wonderlijke ontsnapping uit het dagelijkse leven

Naar het werk gaan, zorgen voor de kinderen, het huishouden, rekeningen die betaald moeten worden, koken, sporten en zo zijn er nog vele andere activiteiten die het dagelijkse leven vullen. Voor velen is een pauze dan ook een welkome traktatie. Dit momentje van ontspanning wil de Deense interieurmerk Søstrene Grene haar klanten graag aanbieden.
 
Het merk zal deze zomer een gloednieuwe winkel openen in Hoog Catharijne, Utrecht.
 
Zodra u een Søstrene Grene winkel binnenstapt, wordt u meteen verwelkomt door de aangename klanken van klassieke muziek. Vervolgens wordt u door de gangpaden die als een labyrint opgesteld zijn door de winkel geleid. De donkere muren en de gedempte verlichting zorgen hier voor een ontspannen en gezellige sfeer. Wanneer u door de winkel loopt, ruikt u de geur van de houten kisten waarin de meeste producten worden tentoongesteld en de aroma’s van de losse bladthee. Al wandelend door het interieurgedeelte van de winkel, pakt u onderweg misschien een vaas of kussen mee, of vindt u een stoel om uw huis mee op te leuken. Daarnaast biedt Søstrene Grene een breed assortiment aan wolgaren, decoratief papier en andere doe-het-zelfartikelen. Wellicht vindt u er een mooie cadeauverpakking of ballonen voor een volgend feestje. Ook voor uw feestartikelen, keukenbenodigdheden en zelfs zoete lekkernijen bent u hier aan het juiste adres. In de Søstrene Grene winkels wordt niets overhaast en kunt u alle tijd voor uzelf nemen.
 
 
 
CEO en mede-eigenaar Mikkel Grene legt uit: "Sinds mijn ouders in 1973 Søstrene Grene hebben opgericht, hebben we geprobeerd winkels te creëren die meer zijn dan alleen maar gewone winkels. We willen onze klanten een unieke winkelervaring bieden en hen de kans geven om alles volledig zelf te ontdekken. Zo vinden ze steeds nieuwe producten die hen verrassen en kunnen zij hun creativiteit de vrije loop laten", zegt Mikkel Grene.
 
Tot nu toe is het concept zeer populair gebleken onder haar klanten, wat ertoe heeft geleid dat het merk al jaren sterk uitbreidt. Momenteel hebben ze maar liefst meer dan 190 winkels in 16 landen. 
 
"We zijn verheugd dat we nu ook een winkel in Utrecht kunnen openen. Het is een stad waar we al een tijdje onze oog op hadden laten vallen. In Hoog Catharijne hebben we nu een interessante en levendige locatie gevonden. We kijken ernaar uit iedereen in de winkel te verwelkomen", zegt Mikkel Grene.
 
Zodra de exacte openingsdatum van de winkel in Hoog Catharijne definitief is, zal Søstrene Grene deze op Facebook bekendmaken.

Naar het werk gaan, zorgen voor de kinderen, het huishouden, rekeningen die betaald moeten worden, koken, sporten en zo zijn er nog vele andere activiteiten die het dagelijkse leven vullen. Voor velen is een pauze dan ook een welkome traktatie. Dit momentje van ontspanning wil het Deense interieurmerk Søstrene Grene haar klanten graag aanbieden.

 

Het merk zal deze zomer een gloednieuwe winkel openen in Hoog Catharijne, Utrecht aan Clarenburgplein 3.

 

Zodra u een Søstrene Grene winkel binnenstapt, wordt u meteen verwelkomt door de aangename klanken van klassieke muziek. Vervolgens wordt u door de gangpaden die als een labyrint opgesteld zijn door de winkel geleid. De donkere muren en de gedempte verlichting zorgen hier voor een ontspannen en gezellige sfeer. Wanneer u door de winkel loopt, ruikt u de geur van de houten kisten waarin de meeste producten worden tentoongesteld en de aroma’s van de losse bladthee. Al wandelend door het interieurgedeelte van de winkel, pakt u onderweg misschien een vaas of kussen mee, of vindt u een stoel om uw huis mee op te leuken. Daarnaast biedt Søstrene Grene een breed assortiment aan wolgaren, decoratief papier en andere doe-het-zelfartikelen. Wellicht vindt u er een mooie cadeauverpakking of ballonnen voor een volgend feestje. Ook voor uw keukenbenodigdheden en zelfs zoete lekkernijen bent u hier aan het juiste adres. In de Søstrene Grene winkels wordt niets overhaast en kunt u alle tijd voor uzelf nemen.

 

CEO en mede-eigenaar Mikkel Grene legt uit: "Sinds mijn ouders in 1973 Søstrene Grene hebben opgericht, hebben we geprobeerd winkels te creëren die meer zijn dan alleen maar gewone winkels. We willen onze klanten een unieke winkelervaring bieden en hen de kans geven om alles volledig zelf te ontdekken. Zo vinden ze steeds nieuwe producten die hen verrassen en kunnen zij hun creativiteit de vrije loop laten".

 

Tot nu toe is het concept zeer populair gebleken onder de klanten, wat ertoe heeft geleid dat het merk al jaren sterk uitbreidt. Momenteel hebben ze maar liefst meer dan 190 winkels in 16 landen. "We zijn verheugd dat we nu ook een winkel in Utrecht kunnen openen. Het is een stad waar we al een tijdje ons oog op hadden laten vallen. In Hoog Catharijne hebben we nu een interessante en levendige locatie gevonden. We kijken ernaar uit iedereen in de winkel te verwelkomen", zegt Mikkel Grene.

 

Zodra de exacte openingsdatum van de winkel in Hoog Catharijne definitief is, zal Søstrene Grene deze via Facebook bekendmaken.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, dat ernaar streeft om het dagelijkse leven te verrijken met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’, een speciale staat van tevredenheid, warmte en leven in het heden. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, interieur, keuken, ambacht, DIY, feestartikelen, cadeauartikelen, school, kantoor, kinderen en een verscheidenheid aan items voor de seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar mooie spullen toegankelijk zijn en creativiteit wordt aangemoedigd.

 

Het merk draait rond het verhaal van personages Anna en Clara Grene; twee oudere zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen wordt gehaald uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen. Søstrene Grene heeft meer dan 190 winkels in 16 landen en er worden steeds meer winkels geopend.