Søstrene Grene opent in BrusselSøstrene Grene opent in BrusselSøstrene Grene opent in Brussel
terug naar pressroom

Søstrene Grene opent in Brussel

Het Deense retailmerk Søstrene Grene is klaar om haar tweede winkel in België te openen. De nieuwe winkel wordt geopend in het City 2 winkelcentrum in Brussel op 26 oktober.

 

Søstrene Grene – wat zich vertaalt naar “de gezusters Grene” – is de afgelopen jaren snel aan het uitbreiden in Europa. Er zijn nu meer dan 220 Søstrene Grene winkels in 16 landen. De eerste Belgische Søstrene Grene winkel werd eerder dit jaar in de stadsfeestzaal in Antwerpen geopend.

 

Elke Søstrene Grene winkel is ontworpen om klanten een rustpunt te geven in hun drukke leven, terwijl ze tussen de schappen zoeken naar nieuwe pareltjes. Als retailzaak streven ze ernaar om het dagelijks leven te verrijken met esthetische ontwerpen, creativiteit, plezier en ‘Hygge’ – een speciaal gevoel van tevredenheid, warmte en leven in het heden. De lay-out is als een labyrint waarin de kleurrijke producten netjes worden getoond in houten kratten onder rustgevend, zacht licht.

 

City 2 klanten kunnen nu de uitgebreide collectie van het merk ontdekken, bestaande uit producten voor huis, interieur, keuken, ambacht, DIY, feestartikelen, school, kantoor en nog veel meer. Een steeds veranderende collectie met elke week nieuwe producten. Daarnaast lanceert Søstrene Grene meerdere keren per jaar collecties met elk een verschillende focus, waaronder interieur, buitenleven, school en kantoor etc.

 

Søstrene Grene is in 1973 opgericht in Denenmarken, en op dit moment runt de tweede generatie van de Grene familie het bedrijf. CEO Mikkel Grene kijkt uit naar de opening van de tweede winkel in België.

 

“We hebben altijd extra veel vlinders in onze buik wanneer we de eerste winkel in een nieuwe markt openen. We kijken altijd uit naar de reacties van lokale bewoners op ons concept. De Belgische klanten hebben onze eerste winkel gelukkig verwelkomd met open armen, en dit geeft ons een kans om verder uit te breiden. We zien veel potentie in de Belgische markt, en Brussel is een logische keuze voor onze tweede winkel” zegt Mikkel

 

Søstrene Grene

City 2

Nieuwstraat 123

1000 Brussel

 

Openingstijden:

Maandag: 10:00 – 19:00

Dinsdag: 10:00 – 19:00

Woensdag: 10:00 – 19:00

Donderdag: 10:00 – 19:00

Vrijdag: 10:00 – 19:30

Zaterdag: 10:00 – 19:00

Zondag: GESLOTEN

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, dat ernaar streeft om het dagelijkse leven te verrijken met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’, een speciale staat van tevredenheid, warmte en leven in het heden. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, interieur, keuken, ambacht, DIY, feestartikelen, cadeauartikelen, school, kantoor, kinderen en een verscheidenheid aan items voor de seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar mooie spullen toegankelijk zijn en creativiteit wordt aangemoedigd.

 

Het merk draait rond het verhaal van personages Anna en Clara Grene; twee oudere zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen wordt gehaald uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen. Søstrene Grene heeft meer dan 190 winkels in 16 landen en er worden steeds meer winkels geopend.