Søstrene Grene lanceert Nederlandse webshop
terug naar pressroom

Søstrene Grene lanceert Nederlandse webshop

Vanaf 12 oktober is het Deense interieurmerk Søstrene Grene er eindelijk klaar voor om nu ook de Nederlandse klanten te verwelkomen in de nieuwe webshop op www.sostrenegrene.com/nl.

In de afgelopen jaren is Søstrene Grene ontzettend snel gegroeid binnen Nederland, wat resulteerde in 13 succesvolle winkels die verspreid zitten over het hele land.

Søstrene Grene is vooral erg populair geworden bij hun klanten door hun gezellige winkelpaden, gevuld met Scandinavische interieur producten, hobby en doe-het-zelf items, keuken accessoires, speelgoed en vele andere product categorieën. Klanten geven aan dat ze de winkel graag bezoeken voor het opdoen van inspiratie en het ontdekken van de laatste trends.

Vanaf 12 oktober kun je dus ook thuis het assortiment van Søstrene Grene ontdekken, waarna je bestelling moeiteloos bij je voordeur zal worden afgeleverd.

In de webshop vind je een selectie aan interieur, hobby en doe-het-zelf items, keuken accessoires, kaarsen en servetten, feestartikelen, cadeaupapier, kantoorartikelen, kinderinterieur items en speelgoed. Deze selectie zal in de toekomst alleen maar blijven groeien. Net zoals in de fysieke winkels zullen er wekelijks nieuwe producen worden toegevoegd aan het assortiment.

De webshop betekent het begin van een nieuw tijdperk voor Søstrene Grene
Sinds 1973, toen de eerste Søstrene Grene winkel in Denemarken haar deuren opende, is het altijd alleen mogelijk geweest om in de fysieke winkels van Søstrene Grene te winkelen. Daarom zal 2020 zonder twijfel een jaar zijn waarop dit bedrijf met trots zal terugkijken, aangezien de webshop eerder dit jaar ook al lanceerde in het thuisland, Denemarken, en op de Duitse markt. Nu is het dan eindelijk zover dat de Nederlandse bezoekers ook kunnen genieten van het gemak van een webshop.

Wanneer iets belangrijk is voor onze klanten, is dit ook belangrijk voor ons,” zegt CEO Mikkel Grene over het besluit om de e-commerce markt te betreden.

Jarenlang kregen wij dagelijks berichten van klanten die aangaven graag de mogelijkheid te hebben om online te winkelen. Na een succesvolle lancering in Denemarken en Duitsland, zijn we nu eindelijk klaar om deze service uit te breiden naar onze Nederlandse klanten. We zijn verheugd dat we hen nu ook een andere mogelijkheid kunnen bieden om ons te bezoeken, zelfs als ze niet in de buurt van een fysieke winkel wonen of als ze hun plaatselijke winkel niet zo vaak kunnen bezoeken als dat ze zouden willen,” zegt Mikkel Grene.

Webshop is nog maar het begin van de omnichannel transformatie
De nieuwe webshop is maar een klein gedeelte van Søstrene Grene’s nieuwe omnichannel strategie, die er momenteel voor zorgt dat het familiebedrijf een uitgebreide digitale transformatie ondergaat.

De kern van het omnichannel concept is de samenwerking tussen de fysieke winkels en de online kanalen, zoals de webshop. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om online bestellingen te retourneren in één van Søstrene Grene’s 13 fysieke winkels in Nederland.

Het moet makkelijk en praktisch zijn om bij Søstrene Grene te winkelen. Veel klanten bezoeken onze winkel om geïnspireerd te raken en we proberen om deze inspiratie ook over te brengen via onze website en sociale media kanalen. De webshop is daarom slechts het begin van dit avontuur, waarin we in de komende jaren nog meer omnichannel initiatieven zullen introduceren in Nederland en omliggende markten. Nu zijn we vooral enthousiast dat we onze Nederlandse klanten in onze webshop mogen verwelkomen,” zegt Mikkel Grene.

Søstrene Grene bestaat uit meer dan 240 winkels, verspreid over 15 landen. Het bedrijf verwacht de webshop in de toekomst ook uit te breiden naar andere landen.


Ontdek de nieuwe online wereld en de webshop hier: www.sostrenegrene.com/nl.

Voor meer informatie en beeldmateriaal, neem contact op met:
Charlotte Verviers, Consultant bij SimplyPR, c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Søstrene Grene zet duurzaamheid bovenaan de agenda
Kerstcollectie 2020
Back to Basics Collectie 2020
Kinderinterieur en Speelgoed Collectie 2020

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, opgericht in 1973, die momenteel bestaat uit meer dan 240 winkels, verspreid over 15 landen. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, hobby, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. 

 
Søstrene Grene's winkels streven ernaar om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken.

Als aanvulling op de winkels, kun je nu in Denemarken, Duitsland en Nederland ook online winkelen.

Het merk draait om het verhaal van de karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die hard werken om het kleine, fijne, verschil te maken in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezit en draaiende houdt.

About Søstrene Grene:

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, knutsels, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Lees meer over Søstrene Grene op https://sostrenegrene.com/nl en/of in de pressroom via https://press.sostrenegrene.com.

 

Voor meer informatie en beelden kun je contact opnemen met:

Simply PR

Claudia Kasteel

+31 (0)20 776 7756

Verkooppunten Søstrene Grene

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)