School en Kantoor Collectie 2019
terug naar pressroom

School en Kantoor Collectie 2019

Laat uw creativiteit en werkvreugde de vrije loop

Søstrene Grene’s nieuwe School en Kantoor collectie is vanaf donderdag 27 juni 2019 verkrijgbaar, met uitzondering van de stoel, die op 18 juli 2019 wereldwijd in alle Søstrene Grene winkels gelanceerd wordt.

 

Vernieuw uw dagelijkse werkplek

Raak geïnspireerd om een georganiseerde en verwelkomende werkplek te creëren met de nieuwe Scandinavische, simpele en vrouwelijke producten van de zussen. De collectie bestaat uit agenda’s, schrijfgerei, notitieboeken en prikborden, ladekastjes, stoelen en tijdschriftrekken.

 

Goed voorbereid terug naar school
Er zijn verschillende manieren om een plezierige en positieve start van het nieuwe schooljaar voor de kleintjes te garanderen. Ontdek de collectie vol items voor kinderen, zoals lunchtrommels, waterflessen, schooltassen, etuis en nog veel meer.

 

Papier met een goed geweten – FSC®
In de nieuwe collectie vindt u wel 25 notitieboeken in meer dan 100 variaties. Zoals alle papieren producten van Søstrene Grene, zijn de notitieboeken FSC®-gecertificeerd, wat betekent dat ze geproduceerd zijn met hout uit bossen die worden beheerd met respect voor mens, dier en milieu. 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene
Nostalgische momenten collectie 2021

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, knutsels, feest, kantoor, kinderen en een verscheidenheid aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Søstrene Grene heeft 13 winkels in Nederland en twee in België.