School en kantoor 2018School en kantoor 2018School en kantoor 2018School en kantoor 2018
terug naar pressroom

School en kantoor 2018

Søstrene Grene lanceert een nieuwe collectie voor uw thuiskantoor

Søstrene Grene lanceert op donderdag 28 juni 2018 een nieuwe collectie voor uw thuiswerkplek. De nieuwe collectie bestaat uit zowel kantoorartikelen als nieuwe meubelstukken voor het thuiskantoor. De collectie is vanaf deze dag verkrijgbaar in alle winkels van Søstrene Grene over de hele wereld. Een uitzondering is de bureaustoel, die vanaf vrijdag 20 juli 2018 verkrijgbaar zal zijn.


DE GEDACHTEN ACHTER DE COLLECTIE


Søstrene Grene brengt op 28 juni 2018 een sierlijke, Scandinavische collectie voor uw thuiskantoor uit. Het ontwerp van de collectie is geïnspireerd op de Bauhaus-stijl uit de jaren 1920 en de tijdsgeest van die tijd. De nieuwe collectie kenmerkt zich door de eenvoudige, geometrische vormen zoals de cilinder, de kubus en de driehoek die steeds terugkomen in de zorgvuldig geselecteerde prints en producten. 


De collectie biedt naast onder andere notitieblokken, ringmappen en divers schrijfgerei, ook een minimalistische bureautafel, een sculpturale lamp, een sierlijke bureaustoel en nog veel meer. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, ambacht, kantoor, kinderen en een verscheidenheid aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd.

 

Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee oudere zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

 

Søstrene Grene heeft 11 winkels in Nederland en een in België.

filialen

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78