Nostalgische momenten collectie 2021
terug naar pressroom

Nostalgische momenten collectie 2021

Dit voorjaar presenteert Søstrene Grene een nieuwe collectie. De nieuwe producten en iconische klassiekers brengen een ode aan de nostalgie en verwelkomen een nieuw seizoen. Ontdek de collectie van de zussen die onder andere bestaat uit een salontafel van massief FSC®-gecertificeerd eikenhout, kleurrijk keramiek en de klassieke stoel gemaakt van teddystof.

 

Geïnspireerd door oude tradities en fijn vakmanschap, hebben Anna en Clara een collectie gecreëerd. Met de lancering van een ruime keuze aan nieuwe producten en een reeks historische klassiekers die opnieuw terugkomen, brengen zij een eerbetoon aan nostalgie en worden oude herinneringen opgeroepen.

 

De collectie bevat inspiratie voor het hele huis, waaronder de woonkamer, de keuken, de eetkamer, de werkruimte en het groene leven in huis.

 

Onder de vele nieuwe producten presenteren de zussen dit seizoen een nieuwe salontafel van massief eikenhout, verkrijgbaar in twee maten. Het eikenhout is FSC®-gecertificeerd, wat garandeert dat de producten op verantwoorde wijze worden geproduceerd en afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen.

 

In de nieuwe collectie wordt ook de bekende stoel van de zussen in drie nieuwe kleuren gelanceerd, inclusief nieuwe bekleding in linnenkwaliteit. Daarnaast zal de stoel verkrijgbaar zijn in zachte teddystof voor een gloednieuwe sfeer in huis. Het hele jaar door zijn er elke week nieuwe producten te vinden in de winkels van de zussen en op www.sostrenegrene.com. Met de lancering van de webshop is het nu mogelijk om comfortabel vanuit je eigen huis de nieuwe producten uit de collectie te ontdekken en te shoppen. Ontdek keramiek, steengoed e keukengerei, maar ook stoelen, salontafels, bloempotten en vazen, en laat het aan huis bezorgen. 

 

BETOVERENDE LENTEKLEUREN AAN TAFEL
De nieuwe collectie van de zussen biedt een ruime keuze aan keramische producten voor een kleurrijke en decoratieve tafelaankleding. Ontdek onder andere rustieke espressokopjes en het nieuwe aardewerk met handgeschilderde details, verkrijgbaar in drie kleuren.

 

CREATIEVE KEUKEN ARTIKELEN EN SMAKELIJKE BEZIGHEDEN
De zussen geloven dat creativiteit in de keuken tot bloei komt, zodra u over de juiste hulpmiddelen beschikt. De zussen hebben dit seizoen nieuwe inspirerende keuken artikelen, zoals glazen flessen, mooie potten en herbruikbare bewaarzakken.

 

RUIMTE VOOR HUISELIJKE BEZINNING
Meer dan ooit is het essentieel om in huis een ruimte te hebben waar plek is voor bezinning. Met de nieuwe producten van de zussen voor het thuiskantoor, waaronder handige tools en opbergartikelen, creëert u een inspirerende omgeving om te kunnen concentreren en na te denken. Wist u dat alle papierproducten van Søstrene Grene FSC®- gecertificeerd zijn? Door voor deze producten te kiezen, steunt u een verantwoord wereldwijd bosbeheer.

 

GROENE OASES THUIS
Dit seizoen willen de zussen ook inspireren om veel bloemen en planten in huis te halen. Daarom bieden zij een brede nieuwe selectie bloempotten en vazen, beschikbaar in verschillende materialen, maten en tinten. De inspiratie voor de glanzende bloempotten is gevonden in ouderwetse jampotten.

 

ONTDEK DE HISTORISCHE KLASSIEKERS
Naast een schat aan nieuwe producten, her lanceren de zussen dit voorjaar ook een reeks historische klassiekers. Waaronder lotuskandelaars in verschillende kleuren, decoratieve waaiers en de elegante kraanvogelschaar die in 1974 voor het eerst in het assortiment naaigerei van de zussen beschikbaar was.

 

De nieuwe collectie is beschikbaar vanaf donderdag 25 maart 2021. Houd er rekening mee dat enkele producten vertraging kunnen oplopen door de coronapandemie.  Alle producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

 

Voor meer informatie en beeldmateriaal, neem contact op met:
Charlotte Verviers, Consultant bij SimplyPR, c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, opgericht in 1973, die momenteel bestaat uit meer dan 240 winkels, verspreid over 15 landen. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, hobby, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. 

 
Søstrene Grene's winkels streven ernaar om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken.

Als aanvulling op de winkels, kun je nu in Denemarken, Duitsland en Nederland ook online winkelen.

Het merk draait om het verhaal van de karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die hard werken om het kleine, fijne, verschil te maken in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezit en draaiende houdt.

About Søstrene Grene:

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, knutsels, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Lees meer over Søstrene Grene op https://sostrenegrene.com/nl en/of in de pressroom via https://press.sostrenegrene.com.

 

Voor meer informatie en beelden kun je contact opnemen met:

Simply PR

Claudia Kasteel

+31 (0)20 776 7756

Verkooppunten Søstrene Grene

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)