Nieuw Doe-Het-Zelf tijdschrift
terug naar pressroom

Nieuw Doe-Het-Zelf tijdschrift

Nog een succesverhaal voor Søstrene Grene dankzij de lancering van een nieuw Doe-Het-Zelf tijdschrift

Op dinsdag 24 september 2019 zal Søstrene Grene wederom een gratis Doe-Het-Zelf tijdschrift uitbrengen (die ook online verkrijgbaar is), vol met Doe-Het-Zelf knutsel projecten. Deze nieuwe editie bevat projecten voor het huis, kinderen, Kerst en fijne accessoires.

 

Het nieuwe Doe-Het-Zelf tijdschrift biedt 20 nieuwe handwerk ideeën voor de hele familie. De zussen hebben ervoor gekozen om vooral met garen, golf karton, papier mâché, vilt en wasbaar kraftpapier te werken. Alle materialen en benodigdheden voor de projecten uit het Doe-Het-Zelf tijdschrift zullen vanaf donderdag 26 september 2019 in de winkels verkrijgbaar zijn.

 

Creativiteit is erg belangrijk voor de zussen; zo schrijven ze op hun website dat creativiteit het leven tot een ervaring maakt. Søstrene Grene is een leider op het gebied van creatieve hobby producten in winkels; zo kunt u bijvoorbeeld altijd verfspullen en katoenen garen vinden wanneer u één van de Søstrene Grene winkels bezoekt. De zussen hopen bij te dragen aan uren vol hygge, ondergedompeld in creatieve projecten. 

 

Exclusieve toegang tot alle Doe-Het-Zelf projecten

We bieden u  graag een exclusief kijkje in de Doe-Het-Zelf projecten die uitgebreid uitgelegd zullen worden in het tijdschrift. Wij mogen bij hoge uitzondering alvast één Doe-Het-Zelf project met u delen:

 

De Regenboog

1: Knip vier stukken wolgaren af van respectievelijk 80 cm, 72 cm, 66 cm en 60 cm. Voor deze regenboog heeft u vier verschillende kleuren katoengaren nodig.
 

2: Vouw het kortste stuk wol dubbel met een lichte overlap en bind het af met een kort stukje katoengaren in de kleur die u om de wol wilt wikkelen.

 

3: Wikkel nu katoengaren om de opgevouwen lengte van de wol. Begin op ongeveer 4 cm van het uiteinde en stop 4 cm voor het andere uiteinde. Zorg ervoor dat u het garen niet te strak of te los wikkelt en probeer te voorkomen dat het garen te veel overlapt.
 

4: Als alle kleuren van de regenboog zijn omwikkeld, lijm ze dan aan elkaar in de vorm van een boog. Doe dat één voor één met behulp van de lijmpistool. Gebruik niet te veel lijm, want dan kan het aan de voorkant van de regenboog naar buiten komen. Knip een kort stukje katoengaren af, maak een lus en doe er een knoop in voordat u het aan de achterkant van de regenboog vastlijmt. U kunt de regenboog nu ophangen.
 

5: Voor een nog decoratievere regenboog, kunt u er met behulp van een lijmpistool kralen op plakken.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, knutsels, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Verkooppunten Søstrene Grene

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)