Najaarscollectie 2017Najaarscollectie 2017Najaarscollectie 2017Najaarscollectie 2017Najaarscollectie 2017Najaarscollectie 2017
terug naar pressroom

Najaarscollectie 2017

Søstrene Grene’s najaarscollectie 2017

Harmonieuze kleuren en materialen

Op 7 september verschijnt de najaarscollectie van Søstrene Grene in de winkels. Het idee voor deze collectie is ontstaan toen Anna op een avond in gedachten verzonken in haar fauteuil zat. Ze dacht na over hoe belangrijk het is om je prettig te voelen in je eigen huis. Toen Clara even later met twee kopjes thee kwam aanlopen, vroeg Anna haar zus wat zij hiervan vond. ”Rustgevende kleuren zorgen dat je je prettig voelt,” zei Clara meteen. Anna reageerde daarop dat zij vooral dol is op materialen uit de natuur en op strakke lijnen.

Het gesprek duurde voort tot in de kleine uurtjes en vormde uiteindelijk de basis voor de nieuwe interieurcollectie van de zussen; de kleuren en de pure, simpele lijnen van deze nieuwe collectie brengen comfort en een gezellige sfeer in huis. 

 

Harmonieuze kleuren in huis

Dit seizoen raadt Anna aan om uw interieur eenvoudig te houden en daarbij goed op de kleuren te letten. Daarom vindt u in de interieurcollectie voor dit najaar zowel koele als warme materialen. Ook bevat de collectie uitgebalanceerde kleurencombinaties, waarbij groene en rode tinten elkaar op een speelse manier aanvullen. Bekijk de nieuwe collectie met daarin onder meer elegante terrazzotafels, mooie stoelen, strakke metalen planken en plantensteunen met geometrische elementen om de natuur in huis te halen. Verder vindt u in de collectie verfijnd houten keukengerei, een stoere bordenset in zwaar aardewerk, zachte stoffen en nog veel meer.

 

Welkom in het nieuwe seizoen bij Søstrene Grene..

 

Belangrijk! Noot voor de pers:

We vragen u vriendelijk nog geen beeldmateriaal te gebruiken voor 24 augustus - op deze datum zal de catalogus wereldwijd gelanceerd worden.

 

Met uitzondering van de stoelen zijn alle producten vanaf 7 september 2017 verkrijgbaar in de winkels en zolang de voorraad strekt. De stoelen zullen vanaf 21 september verkrijgbaar zijn.

 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense winkelketen met meer dan 130 winkels in 12 landen, die er naar streven het dagelijks leven te verrijken met esthetische designs, creativiteit, plezier en gezelligheid. Søstrene Grene heeft een wisselend assortiment voor thuis, feestjes en doe-het-zelf artikelen en zal nooit duurder zijn dan nodig. Het familiebedrijf wil een wereld creëren waar mooie spullen toegankelijk zijn en creativiteit wordt aangemoedigd.

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Zwolle

Melkmarkt 28