Magische kerst met Søstrene GreneMagische kerst met Søstrene GreneMagische kerst met Søstrene Grene
terug naar pressroom

Magische kerst met Søstrene Grene

Verwelkom Kerstmis met een nieuwe collectie vol kerstversieringen, kransen en bakartikelen die een magische kerstsfeer in huis zullen creëren.

 

De magie van Kerstmis schuilt in de kleinste details. Van de mooiste kaarsen in kandelaars tot de versierde kerstboom en de vele andere magische momenten van het seizoen. Ook dit jaar presenteert Søstrene Grene weer een betaalbare kerst. Onder de noemer "De Magie van Kerstmis" wil het merk inspireren om magische kerstmomenten te delen met uw dierbaren.

 

Ook voor iedereen die al een collective kerstversiering heeft, biedt Søstrene Grene kleinere aanvullingen die de esthetiek van een kersthuis gemakkelijk een beetje kunnen vernieuwen. Voor degene die dit jaar Kerst voor het eerst hosten, is er een gevarieerde selectie van prachtige kerstproducten, die op de mooiste manier een nostalgische en traditionele kerst combineren met een moderne look, zonder dat het een fortuin kost.

 

Het allerbelangrijkste is dat Søstrene Grene mensen wil inspireren om tijd door te brengen met hun geliefden. Nodig de familie uit voor gezellig samen bakken met de selectie kerstige keukenartikelen. Of ga op een kerstuitstapje en sleetje rijden in het bos tijdens de ijzige winterdagen. Hiervoor biedt de collectie thermosflessen en koektrommels, zodat de zelfgebakken kerstgoederen meegenomen kunnen worden.

 

Søstrene Grene presenteert elke week nieuwe kerstartikelen zowel in de winkels als online op www.sostrenegrene.com.

 

IEDERE WEEK NIEUWE KERSTPRODUCTEN ONLINE EN IN DE WINKEL

De getoonde kerstproducten worden op 27 oktober 2022 in de winkels en online gelanceerd. Alle producten zijn te koop zolang de voorraad strekt.

 

 

BETOVERENDE KRANSEN EN VERSIERINGEN

Haal de natuur in huis met prachtige kransen. Ontdek de betoverende selectie kunstkransen en takken met bessen of laat u inspireren om een eigen krans te maken met de hobbyartikelen van de zussen.

 

PRACHTIGE DECORATIES VOOR IN HUIS

Deze kerst presenteert Søstrene Grene een combinatie van nostalgische en klassieke kerstversieringen en nieuwe interpretaties zoals mooie kerstbomen met LED-licht, fonkelende kralenornamenten en prachtige sterren om op te hangen.

 

HEERLIJK SAMEN BAKKEN

Laat de geur van Kerstmis het huis vullen door te bakken met het hele gezin. Vind praktische artikelen voor het bakken, proeven en bewaren van de heerlijke koekjes, snoepjes en andere kerstartikelen.

 

 

ONTDEK MEER IN DE PERSKIT

Vind persfoto's, productinformatie en prijzen via deze link: https://press.sostrenegrene.com/download/image-bank-magical-christmas-at-sostrene-grene-2022/

 

Voor meer informatie, neem contact op met:

Charlotte Verviers van SimplyPR

E-mail: c.verviers@simplypr.nl

 

Voor meer sfeerbeelden en packshots: ga naar https://press.sostrenegrene.com/download/image-bank-magical-christmas-at-sostrene-grene-2022/
Het wachtwoord voor het downloaden van de beelden is 12bw:z%hLEilIjpN^1B!s>wN

Over

Søstrene Grene is een Deense retailketen, opgericht in 1973, die momenteel bestaat uit meer dan 240 winkels, verspreid over 15 landen. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, hobby, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. 

 
Søstrene Grene's winkels streven ernaar om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken.

Als aanvulling op de winkels, kun je nu in Denemarken, Duitsland en Nederland ook online winkelen.

Het merk draait om het verhaal van de karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die hard werken om het kleine, fijne, verschil te maken in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezit en draaiende houdt.

Verkooppunten

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)