Lifestyle Collectie Herfst 2019
terug naar pressroom

Lifestyle Collectie Herfst 2019

Voor meer rust in uw leven

De nieuwe lifestyle collectie van Søstrene Grene bevat een scala aan nieuwe producten voor de keuken, woonkamer, badkamer en gang.

 

De collectie lanceert in drie delen: op donderdag 5, 12 en 19 september 2019. Søstrene Grene is geïnspireerd door het concept van “Slow Living”, oftewel “Langzame Beweging” en de bijbehorende gedachte dat door te vertragen in ons dagelijks leven we evenwicht en betekenis kunnen vinden. Een keer diep ademhalen kan het begin zijn van een betekenisvol leven, las Clara laatst, en met die gedachte beginnen Anna en Clara hun dagen in een langzamer en bedachtzaam tempo. De zussen hopen dat hun nieuwe collectie anderen zal inspireren dit ook te doen.
 

U kunt uitkijken naar de nieuwe en betoverende producten voor de keuken die vanaf 5 september verkrijgbaar zijn.
Elegante oplossingen voor het geordend houden van keukenitems, handige glazen uit Italië en stenen servies uit Portugal.

 

Op 12 september is het tijd om de nieuwe producten voor de woonkamer te ontdekken.
Tastbaar textiel, Indiase terracotta en natuurlijke materialen.

 

Vanaf 19 september kunt u producten vinden die uw badkamer en gang opfrissen.
Nepalese wol, marmer-look haaraccessoires en natuurlijke bad borstels. En een assortiment voor de badkamer en persoonlijke verzorging.

 

Over Søstrene Grene’s ontwerpafdeling

Op de ontwerpafdeling van Søstrene Grene brengen acht ontwerpers hun dagen door met het vertalen van een inclusief designverhaal in producten die zowel sierlijk als 'hygge' zijn.

De nieuwe collectie bevat bijvoorbeeld een kapstok die ontworpen is door de ontwerpafdeling van Søstrene Grene, die het product als volgt omschreef: ontworpen met de klassieke accordeonkapstok in gedachten, ziet de kapstok er eenvoudig uit, maar is uiterst functioneel. Afhankelijk van de beschikbare ruimte of de look die u wenst voor uw interieur, kan deze worden samengetrokken of uitgebreid. De kapstok is verkrijgbaar in een donkere of lichte houttint, geschikt voor donkere, opvallende elegantie of een lichte en luchtige Scandinavische look.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, knutsels, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Verkooppunten Søstrene Grene

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)