Lente collectie 2019
terug naar pressroom

Lente collectie 2019

Søstrene Grene’s innoverende en inspirerende nieuwe collectie

Creativiteit is het creëren van mogelijkheden waar anderen slechts obstakels zien. Dit is het idee achter de nieuwe interieur en lifestyle collectie van Søstrene Grene, die patronen en kleuren op een ongebruikelijke manier met elkaar combineert. De collectie is vanaf donderdag 28 februari 2019 verkrijgbaar – met uitzondering van de tafellamp, die vanaf donderdag 14 maart 2019 verkrijgbaar is en de bijzettafel, die verkrijgbaar is vanaf donderdag 21 maart 2019.

 

De nieuwe collectie bestaat uit een serie van producten die perfect in het interieur van een levendig, gezellig en inspirerend huis passen. Daarbij brengen de zussen dit keer voor het eerst drie soorten decoratief behang op de markt. Verder bevat deze collectie een veelzijdige bijzettafel, een unieke kapstok, rieten stoelen, prachtige lampen, stoffen, accessoires, keukengerei en nog veel meer.

 

Eén product symboliseert de essentie van de collectie als geen ander: de tafellamp die op de bovenstaande foto te zien is. Deze lamp is door de combinatie van de zachte patronen van de vrouwelijke lampenkap met het voetstuk van keramiek, de belichaming van de stijl van dit seizoen. De tafellamp zal in 3 verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar zijn.

 

”Bij Søstrene Grene streven we ernaar om producten te selecteren en te creëren, die ervoor zorgen dat elk bezoek aan een winkel als een geheel nieuwe beleving voelt. Vervolgens maken we het een prioriteit om designs te produceren waar men blij van wordt. Wanneer u gasten over de vloer heeft, willen we dat u met trots kunt zeggen: ’Kijk eens wat ik zojuist bij Søstrene Grene heb gekocht’. Deze nieuwe collectie is de kern van waar het bij ons allemaal om draait. We kijken er daarom naar uit om te zien hoe de klanten er in de winkels op zullen reageren.”

            - Charlotte Holm, Hoofd van ’Buying & Product Development’.

 

Søstrene Grene’s nieuwe collectie is vanaf donderdag 28 februari 2019 verkrijgbaar – met uitzondering van de bijzettafel, die beschikbaar is vanaf donderdag 21 maart 2019. Alle producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. 

 

Beelden voor persgebruik:

We vragen u vriendelijk de beelden niet te delen tot 31 januari 2019.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, knutsels, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Verkooppunten Søstrene Grene

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)