Kinderinterieur en Speelgoed Collectie 2020
terug naar pressroom

Kinderinterieur en Speelgoed Collectie 2020

Alles voor de kinderkamer

De nieuwe collectie van Søstrene Grene is gecreëerd voor het stimuleren van de fantasie en creativiteit van de allerkleinsten. Ook wordt de klassieke velours stoel geïntroduceerd in een nieuw, fijn miniformaat.

 

Dit voorjaar introduceren Anna en Clara een collectie vol nieuwe producten voor de kinderkamer. Met de nieuwe collectie hopen de zussen dat u geïnspireerd raakt om een ruimte te creëren waarin spel, creativiteit en ‘hygge’ samenkomen.

 

De nieuwe producten zijn perfect voor het inrichten van de kinderkamer en het creëren van een ruimte die creativiteit stimuleert. Vol met zachte ‘hygge’ hoekjes en praktische en decoratieve opbergplekken. De collectie bevat ook inspirerend speelgoed gemaakt van hout met FSC keurmerk.

 

Ontdek onder andere de fijne opslagmanden, schattige papieren en houten poppetjes en origami lampenkappen met kleurrijke motieven. Net als veel andere nieuwe producten uit de collectie zijn deze items geïnspireerd door de kalme kleuren van de oceaan en de vele dieren en planten die daar leven.

 

Zachte kleden om op te spelen voor momenten vol 'hygge'

De nieuwe collectie bevat fijne opbergmanden, decoratieve sierkussens en zachte kleden gemaakt van materialen die het OEKO-TEX keurmerk dragen. Ideaal voor het creëren van knusse speelhoekjes waar de mooiste verhalen kunnen ontstaan.

 

Stel de kunstwerken van uw kind tentoon

Dankzij de nieuw ontworpen lijsten maakt u gemakkelijk een galerij met de allermooiste creaties van de kleintjes. Net als het speelgoed zijn de frames gemaakt van duurzaam hout en met de handige knijpers hangen kinderen eenvoudig hun eigen meesterwerkjes op.

 

Een klein nieuwtje: een klassieker in kinderformaat

Met de nieuwe kinderinterieur collectie wordt de klassieke Søstrene Grene velours stoel voor het eerst in een nieuw, lieflijk formaat in twee fijne kleuren geïntroduceerd. 

 

Speelgoed en kinderinterieur zijn productcategoriën die altijd bij Søstrene Grene te vinden zijn.
De nieuwe collectie zal waarschijnlijk vanaf mei 2020 verkrijgbaar zijn. Alle producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Let op: er zit een embargo op het beeldmateriaal tot in ieder geval donderdag 2 april 2020.

 

BELANGRIJK

De lancering van de 'Kinderinterieur en Speelgoed Collectie 2020' zal door de omstandigheden rondom het coronavirus helaas uitgesteld worden.
De collectie is dus niet vanaf donderdag 23 april verkrijgbaar, zoals gepland. Wanneer de collectie wel zal lanceren is nog niet exact bekend, wel weten we dat dit hoogstwaarschijnlijk in mei zal zijn.

We houden u op de hoogte!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, knutsels, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Verkooppunten Søstrene Grene

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)