Kerstcollectie 2020Kerstcollectie 2020Kerstcollectie 2020
terug naar pressroom

Kerstcollectie 2020

Beleef een nostalgische kerstavontuur met Søstrene Grene

Ontdek iedere week nieuwe kerst items

Ontdek de nieuwe kerstcollectie van Søstrene Grene, die traditiegetrouw bestaat uit ornamenten en decoraties van natuurlijke materialen, inspiratie voor al je kerstbaksels, ideeën voor adventskalender geschenken en betoverend cadeaupapier om met zorg de cadeautjes in te pakken.

 

Binnenkort staat het gezelligste seizoen van het jaar namelijk weer voor de deur en daarvoor nodigen Anna en Clara je uit om de nieuwste kerstartikelen met hen te ontdekken. Deze zijn geïnspireerd op de nostalgie van kerst in het hoge noorden.

 

Net als ieder ander jaar zal kerst met de twee zussen bestaan uit een breed assortiment aan magische producten om de thuiseditie van jouw kerstfeest een groot succes te maken. Het hele jaar door zijn er wekelijks nieuwe items te vinden in de winkels van de zussen en op www.sostrenegrene.com. Zo ontdek je tot en met kerst iedere week weer nieuwe en verassende kerstartikelen.

 

De adventskalender- en kerstgeschenken van dit jaar zullen met zorg worden verpakt in cadeaupapier dat zal worden gewaardeerd door zowel de gelukkige ontvanger als het milieu. Het inpakpapier van Søstrene Grene is namelijk FSC®-gecertificeerd, wat garandeert dat de producten op verantwoorde wijze worden geproduceerd en afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen.

 

Met de nieuwe online wereld van de zussen op www.sostrenegrene.com is het nu nóg gemakkelijker om alle magische kerstartikelen van dit jaar thuis te ontdekken voordat je de winkel bezoekt.

 

Søstrene Grene wenst je alvast een heel vrolijk kerstfeest!

 

Schitterende kerstdecoraties

Ervaar de kerstversieringen van dit jaar in natuurlijke materialen zoals porselein, keramiek en papier, welke allemaal zijn geïnspireerd door de Scandinavische oorsprong van de zussen in combinatie met de nostalgische iconen van Kerstmis.

 

Alles voor de adventkalender cadeaus

Dit seizoen nodigen Anna en Clara je uit om een ​​wereld van ideeën te ontdekken voor de kerstcadeaus van dit jaar. Help het lange wachten tot Eerste Kerstdag voor de lieve kleintjes te verzachten met prachtige adventskalender geschenken voor ieder budget.

 

Alles om samen te bakken tijdens Kerstmis

Traditiegetrouw biedt kerst bij Søstrene Grene ook alles voor het bakken van heerlijke kerstrecepten. Ontdek materialen en accessoires voor het bakken, decoreren en bewaren van taarten, waaronder de klassieke koektrommel van de zussen. Dit jaar introduceren Anna en Clara ook bakmaterialen speciaal voor kinderen en een krukje van FSC®-gecertificeerd hout, zodat de kleintjes kunnen helpen met bakken.

 

Dek de perfect tafel voor iedere dag én feestelijke gelegenheden

Laat je inspireren door nieuwe producten die het makkelijk maken om een ​​magische kersttafel te dekken. Ontdek onder andere een tafelkleed gemaakt van gerecyclede vezels. Het tafelkleed is GRS-gecertificeerd, waarbij plastic van gebruikte plastic flessen wordt hergebruikt bij de productie van het polyester.

 

Laat de kerstboom van dit jaar stralen

Dit jaar kan je weer een schat aan kerstboomversieringen in fijne kleuren en vormen ontdekken in de kerstwereld van de zussen. Ontdek keramische kerstballen met gezellige kerstmotieven en unieke, kleurrijke kerstballen gemaakt van onder andere papier-maché.

 

De 2020 kerstcollectie bestaat uit twee delen: het eerste deel zal vanaf 22 oktober verkrijgbaar zijn en het tweede deel vanaf 19 november 2020. De datum blijkt uit de titel op elk beeldbestand. Alle producten zijn te koop zolang de voorraad strekt.

 

Let op: er zit tot 1 oktober 2020 een embargo op het beeld. 

 

Voor meer informatie en beeldmateriaal, neem contact op met:

Charlotte Verviers, Consultant bij SimplyPR, c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Back to Basics Collectie 2020
Kinderinterieur en Speelgoed Collectie 2020
Feest Collectie 2020
Haal Hygge in huis

LINKS

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, knutsels, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Verkooppunten Søstrene Grene

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)