Kerstcollectie 2020Kerstcollectie 2020Kerstcollectie 2020
terug naar pressroom

Kerstcollectie 2020

Beleef een nostalgische kerst bij Søstrene Grene

Ontdek iedere week nieuwe kerst items

Ontdek de nieuwe kerstcollectie van Søstrene Grene, die traditiegetrouw bestaat uit ornamenten en decoraties van natuurlijke materialen, inspiratie voor al je kerstbaksels, ideeën voor adventskalender geschenken en betoverend cadeaupapier om met zorg de cadeautjes in te pakken.

 

Binnenkort staat het gezelligste seizoen van het jaar weer voor de deur. Anna en Clara nodigen je daarom uit om de nieuwste kerstartikelen te ontdekken. Deze zijn geïnspireerd op de nostalgie van kerst in het hoge noorden.

 

Net als ieder ander jaar zal kerst met de twee zussen bestaan uit een breed assortiment aan magische producten om jouw kerstfeest tot een groot succes te maken. Het hele jaar door zijn er wekelijks nieuwe items te vinden in de winkels van de zussen en op www.sostrenegrene.com. Zo ontdek je tot en met kerst iedere week weer nieuwe en verrassende producten.

 

De adventskalender- en kerstgeschenken kunnen dit jaar met zorg worden verpakt in duurzaam cadeaupapier. Het inpakpapier van Søstrene Grene is namelijk FSC®-gecertificeerd, wat garandeert dat de producten op verantwoorde wijze worden geproduceerd en afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen.

 

Met de nieuwe online wereld van de zussen op www.sostrenegrene.com is het nu nóg makkelijker om alle magische kerstartikelen van dit jaar eerst thuis te ontdekken voordat je de winkel bezoekt.

 

Søstrene Grene wenst je alvast een heel vrolijk kerstfeest!

 

Schitterende kerstdecoraties

Ervaar de kerstversieringen van dit jaar in natuurlijke materialen zoals porselein, keramiek en papier, die allen zijn geïnspireerd op de Scandinavische oorsprong van de zussen in combinatie met de nostalgische iconen van Kerstmis.

 

Alles voor de adventskalender cadeaus

Anna en Clara helpen je graag met het vinden van al je kerstcadeaus voor de feestdagen. Maak het lange wachten tot Eerste Kerstdag dragelijker, met kleine adventskalender geschenken voor ieder budget.

 

Alles om samen te bakken tijdens Kerstmis

Traditiegetrouw biedt kerst bij Søstrene Grene ook alles voor het bakken van heerlijke kerstrecepten. Ontdek materialen en accessoires voor het bakken, decoreren en bewaren van taarten, waaronder de klassieke koektrommel van de zussen. Dit jaar introduceren Anna en Clara ook bakmaterialen speciaal voor kinderen en een krukje van FSC®-gecertificeerd hout, zodat de kleintjes kunnen helpen met bakken.

 

Dek de perfect tafel voor feestelijke gelegenheden

Laat je inspireren door nieuwe producten die het makkelijk maken om een ​​magische kersttafel te dekken. Ontdek onder andere een tafelkleed gemaakt van gerecyclede vezels! Het tafelkleed is GRS-gecertificeerd, waarbij plastic van gebruikte plastic flessen wordt hergebruikt bij de productie van het polyester.

 

Laat je kerstboom stralen

Dit jaar kun je weer een schat aan kerstboomversieringen in fijne kleuren en vormen ontdekken in de kerstwereld van de zussen. Ontdek keramische en kleurrijke kerstballen met gezellige kerstmotieven, gemaakt van onder andere papier-maché.

 

De 2020 kerstcollectie bestaat uit twee delen: het eerste deel zal vanaf 22 oktober 2020 verkrijgbaar zijn en het tweede deel vanaf 19 november 2020. Alle producten zijn te koop zolang de voorraad strekt.

 

Voor meer informatie en beeldmateriaal, neem contact op met:

Charlotte Verviers, Consultant bij SimplyPR, c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, hobby, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. Het merk draait om het verhaal van de karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die hard werken om het kleine, fijne, verschil te maken in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezit en draaiende houdt.

Verkooppunten Søstrene Grene

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)