Kantoor en school 2017Kantoor en school 2017Kantoor en school 2017Kantoor en school 2017Kantoor en school 2017Kantoor en school 2017
terug naar pressroom

Kantoor en school 2017

Søstrene Grene’s kantoor en school collectie 2017

Een elegante omgeving en mooie artikelen

Op 29 juni brengt Søstrene Grene een nieuwe collectie  school- en kantoorartikelen uit. Volgens Anna en Clara moet je met plezier naar jouw werk of school gaan. De nieuwe collectie is daarom versierd met speelse dieren en exclusieve gouden ontwerpen. De motieven zijn met de hand getekend en creeëren vreugde op jouw werktafel.
 

De zon schijnt door het raam terwijl de vulpen van Anna ongestoord over een vel papier vliegt. Het is duidelijk te zien dat Anna dol is op haar werk, ze tekent fijne patronen terwijl ze ondertussen nadenkt over hoe fijn het is om te leren en iets goed te doen.

 

Volgens Anna zou leren moeten voelen als een geweldig cadeau aan jezelf, daarom omringt ze zich graag met mooie, inspirerende spullen. Anna en Clara praten al een tijdje over hun ideeën voor een lijn met mooie, elegante kantoor- en schoolartikelen, die stimuleren en de creativiteit aanwakkeren. Nu is die productlijn eindelijk klaar.

 

Nieuwe artikelen – voor kinderen en voor volwassenen
 

Bekijk de nieuwe collectie met leuke items voor thuiskantoor of huiswerk, zoals praktische notitieboekjes, ruime opbergeenheden, mooie mappen en handige schrijfbenodigdheden.
 

Anna heeft elk patroon en motief vol zorg met de hand getekend en wil haar eigen plezier op zowel kinderen als volwassenen overbrengen. Daarom  hebben  deze  artikelen  exclusieve bloemenprints met vergulde details, vrolijke dierenmotieven in zomerse kleuren en nog veel meer.

 

Welkom in het nieuwe seizoen bij Søstrene Grene.

 

Alle producten zijn vanaf 29 juni 2017 verkrijgbaar in de winkels en zolang de voorraad strekt.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense winkelketen met meer dan 130 winkels in 12 landen, die er naar streven het dagelijks leven te verrijken met esthetische designs, creativiteit, plezier en gezelligheid. Søstrene Grene heeft een wisselend assortiment voor thuis, feestjes en doe-het-zelf artikelen en zal nooit duurder zijn dan nodig. Het familiebedrijf wil een wereld creëren waar vondsten worden gedaan en creativiteit wordt aangemoedigd.

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Zwolle

Melkmarkt 28