Interieurs voor kinderen - Søstrene Grene 2018Interieurs voor kinderen - Søstrene Grene 2018Interieurs voor kinderen - Søstrene Grene 2018Interieurs voor kinderen - Søstrene Grene 2018Interieurs voor kinderen - Søstrene Grene 2018
terug naar pressroom

Interieurs voor kinderen - Søstrene Grene 2018

Kleine kinderen - Grote dromen

Anna en Clara vinden het fantastisch om te ontwerpen voor kinderen. Dat is de reden dat de twee zussen hebben besloten om een volledig nieuwe categorie met interieurproducten voor de kleintjes te maken. Daarom vindt u in de toekomst nieuwe interieurproducten voor kinderslaapkamers en speelruimten bij Søstrene Grene, het hele jaar door. U kunt de uitgebreide voorjaarsselectie nu al bekijken.

 

Bekijk de collectie en vind prachtige, met de hand getekende illustraties, betoverende kleuren en speelse dieren die u uitnodigen in hun geweldige wereld. Doe inspiratie op voor de inrichting van een kinderkamer met een charmante tipi, diervormige nachtlampjes, mooie muurstickers, een prachtig hemelbed en nog veel meer. De collectie zal vanaf donderdag 8 februari verkrijgbaar zijn in de winkels van Søstrene Grene.

 

Welkom in het nieuwe seizoen van Søstrene Grene

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, ambacht, kantoor, kinderen en een verscheidenheid aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd.

 

Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee oudere zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

 

Søstrene Grene heeft 11 winkels in Nederland.

 

Lees meer over Søstrene Grene op http://sostrenegrene.com/nl/

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Zwolle

Melkmarkt 28