Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene
terug naar pressroom

Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

Søstrene Grene verwelkomt het komende seizoen met een nieuwe collectie die inspireert tot het creëren van een harmonieus huis dat de warmte en eigenheid omarmt. De collectie biedt een schat aan nieuwe producten, waaronder een nieuwe selectie meubels, keramiek en keukengerei, maar ook decoratie voor het hele huis.

 

Ontdek de collectie, die met een overvloed aan nieuwigheden uitnodigt tot samenzijn. De collectie biedt onder andere interieurartikelen, keramiek en glaswerk, maar ook een geheel nieuwe selectie wanddecoraties en posters gedrukt op FSC®-gecertificeerd papier. Vernieuw het huis en ervaar hoe kleine, gezellige details een groot verschil kunnen maken.

 

De populaire teddystoel van de zussen terug in een nieuwe kleur en tegelijkertijd presenteren de zussen een nieuwe poef in de zachte teddystof, die in twee maten verkrijgbaar is. 

Elke week, het hele jaar door, zijn er nieuwe producten te vinden in de winkels en op www.sostrenegrene.com. Met de lancering van de online wereld van de zussen is het ook mogelijk om de collectie vanuit het comfort van uw eigen huis te ontdekken. Bekijk servies en keukengerei tot lampen, meubels, vazen en decoratieve en praktische opbergartikelen.

 

DE KEUKEN IS HET MIDDELPUNT VAN HET HUIS
Maak ruimte voor zowel gezelligheid als koken met de nieuwe selectie keukengerei van de zussen 
en laat de praktische kanten van het dagelijks leven een vleugje schoonheid bevatten. Met de lepelhouder van steengoed kunt u de lepel gemakkelijk neerleggen terwijl het gerecht suddert.

 

GEZELLIGHEID ROND DE TAFEL 
Een goed gedekte tafel nodigt uit tot samenzijn en is een van de natuurlijke ontmoetingspunten in huis. Het servies van de zussen in steengoed is nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur en bevat een dinerbord, zodat u de tafel gemakkelijk kunt dekken.

 

DE WOONKAMER ALS GEZAMELIJKE RUIMTE
Met zachte vormen en materialen in warme tinten nodigen de zussen uit tot gezellige momenten. De zachte poefs kunnen overal worden gebruikt. Ze zijn zowel decoratief als praktisch, aangezien ze op elkaar gestapeld kunnen worden

 

PERSOONLIJKE GALERIEWAND MET POSTERS VAN SØSTRENE GRENE
Breng de kleuren van het seizoen en artistieke motieven in huis met een persoonlijke galeriewand. Voor het eerst presenteren de zussen nu een selectie van 12 posters, alleen verkrijgbaar bij Søstrene Grene. Alle posters zijn gedrukt op FSC®-gecertificeerd papier en de houten lijsten van Søstrene Grene - zoals hier afgebeeld - zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout.

 

De nieuwe collectie is online vanaf woensdag 15 september 2021 en in alle winkels vanaf donderdag 16 september 2021 verkrijgbaar. Houd er rekening mee dat sommige producten vertraging kunnen oplopen vanwege de coronapandemie. Alle producten zijn verkrijgbaar zoals de voorraad strekt. 

 

Voor meer informatie en beeldmateriaal, neem contact op met:
Nyima Sanneh, Consultant bij SimplyPR, n.sanneh@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Vier kerst samen met Søstrene Grene
Nostalgische momenten collectie 2021
Søstrene Grene zet duurzaamheid bovenaan de agenda
Kerstcollectie 2020

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, opgericht in 1973, die momenteel bestaat uit meer dan 240 winkels, verspreid over 15 landen. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, hobby, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. 

 
Søstrene Grene's winkels streven ernaar om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken.

Als aanvulling op de winkels, kun je nu in Denemarken, Duitsland en Nederland ook online winkelen.

Het merk draait om het verhaal van de karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die hard werken om het kleine, fijne, verschil te maken in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezit en draaiende houdt.

Verkooppunten

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)