Haal de lente in huis!Haal de lente in huis!Haal de lente in huis!Haal de lente in huis!
terug naar pressroom

Haal de lente in huis!

Ook welkom bij SimplyPR voor de nieuwste interieur items

Ben je op zoek naar de nieuwste collectie design interieur items voor een shoot en wil je deze graag komen lenen? Dat kan bij ons! SimplyPR heeft een showroom waarin naast fashion items, ook vele pronkstukken op interieurgebied te zien zijn. 
 
Kom eens een kijkje nemen in onze showroom om te zien of er iets bij zit voor jouw volgende productie. Wellicht goed om te weten is dat we niet alle items uit de diverse collecties van onze merken op voorraad hebben, echter kunnen we deze wel opvragen voor je. 
 
Benieuwd naar de merken die wij vertegenwoordigen? Hieronder een korte opsomming van onze merken: 
 
Hinck
Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen van Hinck zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur, zeer uiteenlopend en bovendien vernieuwend. Bij het selecteren van het materiaal wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.
 
Kähler Design
Het Scandinavische keramiekmerk Kähler Design staat voor vooruitstrevend design gecombineerd met een diep respect voor het meer dan 175-jarige erfgoed. Door de traditie met het hedendaagse te combineren biedt dit merk tijdloze producten die binnen elke interieurstijl passen. Het merk probeert een ieder te inspireren hun thuis in te richten in een warme, stijlvolle en persoonlijke manier. Kähler designs for life.
 
Søstrene Grene
Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, kantoor, kinderen en een verscheidenheid aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een droomachtige wereld te creëren waar mooie items toegankelijk zijn en creativiteit wordt aangemoedigd.
 
Zien we jou binnenkort bij ons in de showroom? Kom gerust eens langs of plan een afspraak in door een mail te sturen naar Jeffrey Struijk via j.struijk@simplyBen je op zoek naar de nieuwste collectie design interieur items voor een shoot en wil je deze graag komen lenen? Dat kan! SimplyPR heeft een showroom waarin naast fashion items, ook vele pronkstukken op interieurgebiedHaalhetlente Hinc
Haal de lente in huis met de kwaliteitsproducten van het Deense keramiekmerk Kähler en het Amsterdamse merk Hinck. 
 
De prachtige subtiel gekleurde bloempotten en de meer kleurrijke cones uit de voorjaarscollectie van Kähler worden prachtig aangevuld door de in het oog springende kleuren van de nieuwe collectie van Hinck. Deze lente staat hun collectie linnen kussens namelijk in het teken van de opvallende mosterdkleur en voeren daarnaast blauw en groen de hoofdtoon. Deze vullen de wat zachtere kleuren uit de collectie van Kähler perfect aan.
 
Benieuwd naar deze producten? Neem dan eens een kijkje in onze showroom in Amsterdam. Wij vertellen je graag meer over deze merken en tonen je graag items uit de nieuwste collectie. 
 
Zien we jou binnenkort bij ons in de showroom? Kom gerust eens spontaan langs of plan een afspraak in door een mail te sturen naar Jeffrey Struijk via j.struijk@simplypr.nl.