DIY-collectie 2018
terug naar pressroom

DIY-collectie 2018

De zussen lanceren voor de eerste keer een DIY catalogus

Op donderdag 25 september 2018 lanceert Søstrene Grene een nieuw soort catalogus – een DIY catalogus. De ambitie is dat dit de eerste van meerdere creatieve catalogi over handwerk projecten die je zelf kunt maken  zal zijn – voor thuis, als cadeau of om samen met de kleintjes aan te werken.

 

De nieuwe DIY catalogus bestaat uit 32 nieuwe ideeën voor handwerk projecten voor de hele familie en de zussen hebben ervoor gekozen om voornamelijk met natuurlijke materialen te werken, als overkoepelend thema. De zussen hebben gekozen voor vier specifieke materialen: zelf-hardende klei, leer, vilt en papier. Er zijn echter ook kleine haakpatronen te vinden in de catalogus, en een hele sectie over projecten die ouders met hun kinderen kunnen maken.

 

“Wij willen zowel de ideeën als de materialen aan onze dierbare klanten prsenteren zodat zij prachtige, handgemaakte cadeautjes en interieur items voor het huis kunnen creëren. ‘Hygge’ ontstaat wanneer je creatief bezig bent in het gezelschap van je vrienden en familie. Zowel creativiteit en hygge zijn van groot belang bij Søstrene Grene,” zegt Pernille Pasgaard, Hoofd van Marketing & PR.  

 

Creativiteit is een belangrijke waarde voor Søstrene Grene,  het maakt van het dagelijks leven een wonderlijke ervaring. Al sinds lange tijd verkoopt Søstrene Grene creative handwerk items in hun winkels. Het is bijvoorbeeld altijd mogelijk om garen te vinden in Søstrene Grene winkels. Alle materialen en gereedschappen die nodig zijn voor de projecten in de DIY catalogus zijn vanaf 27 september 2018 verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

 

Op dit moment kan Søstrene Grene nog niet zeggen wanneer en of er een tweede DIY catalogus komt. De twee zussen wachten eerst de reacties op de eerste catalogus af, voordat ze een tweede plannen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

over Søstrene Grene

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78