De ultieme cadeautips voor de feestdagen
terug naar pressroom

De ultieme cadeautips voor de feestdagen

Feestdagen 2018

De ultieme cadeautips voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Dat betekent dat we weer cadeautjes mogen kopen. Heel leuk als je hier goed in bent, maar heel vervelend voor de mensen die echt geen idee hebben wat ze moeten kopen. Voor deze mensen (en natuurlijk ook voor alle andere geïnteresseerden) zetten wij onze shoppingtips op een rijtje! 

 

Dinh van

Wil je iemand écht verwennen? Met een schitterend cadeau van dinh van zit je gegarandeerd goed. 

 

Kähler design 

Maak het gezellig in huis met de wintercollectie van Kähler design. Verlicht je huis met de keramische lighthouses en kerstbomen. 

 

Noir Stockholm 

Noir Stockholm is een lijn met prachtige haarproducten die met veel zorg en precisie zijn ontwikkeld om het allerbeste resultat te geven. Ze staan ook nog eens stylish in je badkamer! Wie wilt dat nou niet?

 

Parfois

Fashionable items voor een vriendelijke prijs. Parfois zorgt ervoor dat je glamourous aan het kerstdiner verschijnt. Van fake-fur tot glitter outfits, they have got it all!

 

Søstrene Grene 

Zoek je nog inspiratie voor de gezelligste tijd van het jaar? Bij Søstrene Grene vind je prachtige versieringen en een zorgvuldig geselecteerde collectie aan kerstcadeaus.

 

senz°

In stijl de regen door met de paraplu’s van senz. Aankomende feestdagen pakt senz° uit met een geweldige collectie aan paraplu’s uitgevoerd in metallics en subtiele sparkles voor hét ultieme feestgevoel.

 

Teastreet

Verwarm jezelf deze winterdagen met de thee van Teastreet. De thee van Teastreet onderscheidt zich niet alleen op het gebied van kwaliteit en smaak, maar is door de unieke verpakkingen tevens een lust voor het oog en dus het ideale cadeautje! 

 

Parfois

Parfois zorgt ervoor dat je glamourous aan het kerstdiner verschijnt. Van fake-fur tot glitter outfits, they have got it all !