Buitenleven Collectie 2019
terug naar pressroom

Buitenleven Collectie 2019

De betoverende buitenlucht

De nieuwe buitenleven collectie van Søstrene Grene wordt op 28 maart gelanceerd. De collectie bestaat uit veel nieuwe producten, voor een betoverend buitenleven en ‘hygge’. Dit alles komt samen in een harmonie van prachtige kleuren.

 

OVER DE NIEUWE COLLECTIE
Dit seizoen presenteert Søstrene Grene een buitenleven collectie die perfect is voor ontspanning en ‘hygge’ onder een helderblauwe lucht. De collectie bevat onder andere gekleurde plantenpotten, vazen en balkonbakken voor alle prachtige lentebloemen. Verder vindt u in deze collectie ook comfortabele kussens, kleedjes en gewatteerde dekens om zelf ‘hygge’ te creëren in uw tuin of op uw balkon. Voor het eerst bestaat de collectie ook uit een aantal spellen voor buiten, met hoelahoepen en schommels voor de allerkleinsten.

 

GELUKSMOMENTEN IN DE OPENLUCHT
De natuur is de ultieme bron van zintuigelijke indrukken die voor vreugde zorgen. Droom weg in een hangmat, nodig je vrienden uit voor een picknick of organiseer een zomerfeest vol spellen in de tuin. Lach en geniet van het moment. In het nu leven is een kunst. Met de nieuwe collectie wil Søstrene Grene speciale momenten creëren, voor wanneer de seizoenen in elkaar overlopen en de lente zich ontvouwt.

 

Beelden voor persgebruik:

We vragen u vriendelijk de beelden niet te delen tot 7 maart 2019.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, knutsels, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Verkooppunten Søstrene Grene

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)