Buitenleven 2018Buitenleven 2018Buitenleven 2018
terug naar pressroom

Buitenleven 2018

Buitenleven 2018

Genietmomenten in je buitenruimte

Tijdens de warme maanden van het jaar brengen de zussen veel tijd door op hun dakterras, waar ze hun planten verzorgen en samen genieten van heerlijke ontbijtjes, lunches en avondmaaltijden. Als u het Anna en Clara vraagt, is het fantastisch om een fijne buitenruimte te hebben, voor frisse buitenlucht en het kweken van planten en bloemen.

 

Op donderdag 5 april presenteren Anna en Clara een collectie voor het stadse buitenleven voor uw tuin of terras. De collectie bevat alles van tuinmeubelen en bloempotten tot verlichting en servies, alles met een opvallend grafisch ontwerp. Natuurlijke groen- en grijstinten zijn de voornaamste kleuren dit seizoen, die prachtig contrasteren met de heerlijke, kleurrijke flora van het zomerseizoen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, ambacht, kantoor, kinderen en een verscheidenheid aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd.

 

Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee oudere zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

 

Søstrene Grene heeft 11 winkels in Nederland.

filialen

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Eindhoven

Rechtestraat 50-52

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Zwolle

Melkmarkt 28