Back to Basics Collectie 2020
terug naar pressroom

Back to Basics Collectie 2020

Een altijd veranderend huis vol klassiekers

Donderdag 27 augustus lanceert Søstrene Grene een collectie vol nieuwe producten en klassiekers voor het hele huis. Ontdek fijne rieten manden en meubels, keramiek en textiel in zachte tinten voor de keuken, evenals de klassieke velours stoel van de zussen in nieuwe tijdloze kleuren.

 

Deze nazomer presenteren de zussen een nieuwe collectie waarin favorieten uit het verleden een frisse nieuwe look krijgen. De nieuwe collectie van de zussen is een fijne balans tussen klassiek en modern, met een reeks nieuwe items en tijdloze klassiekers voor het hele huis.

 

Ervaar de collectie die is geïnspireerd door de verschillende kamers in het huis. Ontdek meubels gemaakt van geweven, natuurlijke materialen; mooie en handige keukenaccessoires; klassiek keramisch servies voor het dekken van de tafel in de eetkamer en fijn textiel in zachte kleuren voor de woon- en slaapkamer. Verder wordt er ook een selectie mooie accessoires en gereedschappen voor creatief handwerk geïntroduceerd.

 

Het doel van deze collectie is om het vaste assortiment van Søstrene Grene onder de aandacht te brengen. Deze collectie bevat onder meer keukentextiel, drinkglazen en verschillende soorten glazen containers en keukengerei.

 

NIEUWE RIETEN PRODUCTEN

Breng de natuur in huis met de fijne rieten producten die met de nieuwe collectie worden geïntroduceerd. Ontdek onder andere een bijzettafel en plantenstandaard met een geweven blad en een brede selectie manden die voor van alles gebruikt kunnen worden.

 

HEERLIJK KNUS TAFELEN

De keuken is het hart van het huis, terwijl de eetkamer een plek is voor fijne momenten met uw familie en geliefden. Creëer een uitnodigende sfeer met keramiek in allerlei kleuren en vormen en maak uw keuken extra interessant met keramische bakmaterialen. Met de nieuwe collectie wordt ook de klassieke velours stoel van de zussen geïntroduceerd in drie prachtige nieuwe kleuren. 

 

EEN INSPIREREND INTERIEUR VOOR HET HUIS

De collectie bevat ook allerlei inspirerende nieuwe interieurproducten. Ontdek, onder andere, een sierlijke tafellamp van keramiek, een sierlijke spiegel in twee maten en katoenen lampenkappen die de ruimte fijn en zacht belichten.  

 

De collectie is vanaf donderdag 27 augustus 2020 verkrijgbaar - met uitzondering van de nieuwe velours stoelen, die vanaf 3 september verkrijgbaar zijn, en de deken en het vloerkleed van de zussen vanaf 10 september. 

 

Voor meer informatie en beeldmateriaal, neem contact op met:

Charlotte Verviers, Consultant bij SimplyPR, c.verviers@simplypr.nl

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Magische kerst met Søstrene Grene
The Joy of Beauty: nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Vier kerst samen met Søstrene Grene
Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’ te verrijken. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, keuken, knutsels, feest, kantoor, kinderen en een scala aan items voor de verschillende seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd. Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Verkooppunten Søstrene Grene

NEDERLAND

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49
 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Breda

Ginnekenstraat 117

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Enschede

Hendrikjan van Heekplein 98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Maastricht
Nieuwstraat 9

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Utrecht

Clarenburgplein 3

 

Utrecht 

Odegracht  112
 

Zwolle

Melkmarkt 28

 

BELGIË

 

Antwerpen

Meir 78

 

Brussel
Nieuwstraat 123 (City 2)