terug naar pressroom

SimplyPR presenteert: duurzame beauty cadeaus voor de feestdagen

We delen graag de mooiste duurzame beauty cadeaus voor de feestdagen van de merken binnen ons portfolio.  

 

Watervrije personal care producten van AllMatters

AllMatters (voorheen bekend als OrganiCup) heeft naast het wijzigen van hun naam, ook het assortiment uitgebreid. Maak kennis met de watervrije powder-to-foam hand- & bodywash! Door middel van een navulzakje kan de aluminum fles oneindig worden gebruikt.

 

Tegenwoordig willen we allemaal ons best doen voor het milieu. Door kleine veranderingen aan te brengen in onze dagelijkse routines, kunnen we een groot verschil maken voor onze planeet.  Een cadeau met een mooi design voor ieder interieur, en ook nog eens goed voor het milieu!

 

Hoe te gebruiken?
Stap 1: Vul de herbruikbare fles met warm kraanwater.
Stap 2: Voeg één navulling poeder toe, schud en wacht 2 minuten.
Stap 3: Uw hand-/bodywash is klaar om gebruikt te worden! 

 

Binnenkort lanceert AllMatters een heerlijk geurende essentiële olie, speciaal voor degenen die de voorkeur geven aan een geparfumeerde versie van de hand- of bodywash.


Shop de starter kits nu met 25% kerstkorting met de code xmas25 op www.allmatters.com

 

 

Plasticvrije beautybars van Ethique

Bij Ethique staat de zorg voor mens en planeet centraal in alles wat zij doen. Ze bieden alle verzorgingsproducten die we dagelijks gebruiken, maar dan in vaste vorm. Daarmee heeft Ethique tot op heden de productie van 13 miljoen plastic flessen weten te voorkomen, en dat is nog maar het begin. Alle producten van Ethique zijn vegan, cruelty-free en ook palmolievrij. 


Zeg gedag tegen de plastic fles en verras je dierbare met één van de heerlijke beautybars van Ethique!


De bars van Ethique zijn exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

 

 

Holland & Barrett: vernieuwde verzorgingsproducten van De Tuinen

Holland & Barrett heeft de verzorgingslijn van De Tuinen gerestyled. De look & feel is compleet opgefrist en daarnaast zijn alle producten verpakt in duurzaam materiaal. Alle producten van De Tuinen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van buitenaf kunnen verzorgen. 


Door te kiezen voor gerecycled plastic (rPET) wordt geholpen de berg plastic afval te verminderen. Bovendien zijn de verpakkingen 100% recyclebaar, waardoor de materialen opnieuw gebruikt kunnen worden.


Ervaar de kracht van natuurlijke ingrediënten en ga voor gezond van binnen en mooi van buiten, met de fijne verzorging van De Tuinen. Goed voor onszelf en voor de planeet!

 

Shop de heerijke producten van De Tuinen bij Holland & Barrett.