Simply’s selection: Spring trends 2024
terug naar pressroom

Simply’s selection: Spring trends 2024

Simply PR presenteert drie voorjaarstrends op het gebied van fashion, lifestyle & beauty. Laat je betoveren door de warme gloed van Apricot Crush, de tijdloze elegantie van Millennial Pink, en de kracht van Volume & Shapes.


Apricot Crush
Apricot Crush is een warme toon die naar verwachting een favoriet zal zijn in het het lentepalet van 2024. Met een harmonieuze mix van geel en rood, brengt de kleur een verfrissend en energiek gevoel met zich mee. Haar veelzijdigheid schittert in combinatie met neutrale tinten. Apricot crush past naadloos in zowel binnen- als buiten interieurs. Van schoonheidsproducten tot kleding en accessoires, deze kleur voegt een subtiele charme toe aan elke stijl.

Millennial Pink
Na een hype van Barbie Pink, verkiezen we het komende seizoen de poederroze variant 'Millennial pink.’ Van vrouwelijke jurken en rokken tot stijlvolle broekpakken, loungewear en accessoires. Daarnaast vinden we de kleur terug in zowel cosmetica als interieurdesign. Millennial Pink laat een blijvende indruk achter met zijn nostalgische charme, maar voelt toch fris en hedendaags aan.


Volume & Shapes
Dit voorjaar staat alles in het teken van experimenteren met volume, lengte en vorm. We stappen steeds meer af van strakke, rechte lijnen en omarmen vloeiende, natuurlijke vormen. Verwacht een speelse selectie van oversized jassen, trendy off-the-shoulder topjes, gewaagde pofmouwen en brede uitlopende schouders en mouwen. Ook in meubels en decoraties zullen zachte rondingen en asymmetrische ontwerpen deze lente naar voren komen. 


Ontdek de collecties van merken als American Vintage, Another-Label, by-bar, ESPRIT, Knit-ted en 2050. Of verwen jezelf met producten van ACME, FOREO, Hermès, Holland & Barrett, LOBERON, NÉONAIL, Paula's Choice en Søstrene Grene.

Klik hier om alle merken te bekijken in onze online pressroom.
Voor informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Simply's selection: Moederdag
Simply selection: Koningsdag
SS24 Accessoires | Bold accents
Simply’s selection: Valentijnsdag

LINKS