SHEIN X Christmas SeasonSHEIN X Christmas SeasonSHEIN X Christmas Season
terug naar pressroom

SHEIN X Christmas Season

December komt in zicht en dit betekent dat SHEIN zich voorbereidt op de kerstdagen! De perfecte gelegenheid om te experimenteren met nieuwe beauty rituals en om feestelijke outfits en accessoires uit de kast te trekken.
 
SHEIN heeft een ruim aanbod aan Christmas styles: kom in de feeststemming met een heerlijk warme kersttrui met matchende sokken om vervolgens s'avonds te schitteren in de perfecte glitterjurk of chique co-ord pak. Combineer de outfits met prachtige sieraden om de kerstlook helemaal af te maken.
 
SHEIN heeft aan alle details gedacht, denk aan de ontspannende bath balls van hun SLOWSUNDAY brand of ontdek de SHEGLAM make-up voor de perfecte evening look. Zelfs huisdieren worden niet overgeslagen! De PETSIN collectie bevat matchende accessoires voor huisdieren zodat ook zij mee worden genomen in de feeststemming.
 
Get Christmas ready om schitterend de feestdagen door te gaan met SHEIN!

 

Voor de hele AW21 collectie klik hier

De SHEIN Fall/Winter '21 collectie is online beschikbaar via de SHEIN webshop. 

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

SHEIN X Rock the Runway Fall/Winter 2021 collection
SHEIN X Black Friday
SHEIN - Fall/Winter 2021
SHEIN - Back to school

LINKS

website

SOCIAL MEDIA SHEIN

SHEIN is een fashion e-retailer opgericht in 2008, met een wereldwijd netwerk verspreid over 220 landen en regio’s. 
Bij SHEIN staan keuze en betaalbaarheid centraal. Daarom brengen het merk dagelijks 1000 nieuwe fashion items uit en verwennen ze klanten met een indrukwekkende selectie ultra-trend dameskleding die naar eigen smaak kan worden gestyled. 
SHEIN doet dit omdat ze geloven dat de kleding die we dragen onze persoonlijkheid weerspiegelt. Met de overvloed aan keuze, kunnen klanten de perfecte look creëren die hun individualiteit weerspiegelt. Simpel gezegd, SHEIN helpt jou, jou te zijn.