SHEIN X Black Friday SHEIN X Black Friday
terug naar pressroom

SHEIN X Black Friday

Nu de feestdagen langzaam in zicht beginnen te komen, is het ook weer tijd voor Black Friday! De dag die iedere fashionista in z'n agenda markeert om de beste deals te scoren. Ook SHEIN pakt dit jaar groots uit want vanaf 15 november start het merk met de Black Friday sale met kortingen tot wel 85%!

 

SHEIN’s platform bevat verschillende collecties, denk aan retro revival, easy chic of party rocker. Daarnaast worden er dagelijks meer dan 5.000 nieuwe items aan het platform toegevoegd op basis van de laatste fashion trends. 

 

Naast de enorme sales, is er op 15 november ook een speciale winactie. Op deze dag worden uit alle kanten die een bestelling hebben geplaatst, willekeurig 800 winnaars geselecteerd die hun order helemaal gratis krijgen ! Hier is meer informatie te vinden over de Black Friday activiteiten.

 

 

Ontdek SHEIN’s Fall/Winter 2021 collectie tijdens Black Friday. Het merk is klaar voor the festive season, ongeacht of het dit jaar groots wordt aangepakt met een chique feest, of de coziness van thuis wordt opgezocht; SHEIN got you covered. 

 

Voor de hele AW21 collectie klik hier

De SHEIN Fall/Winter '21 collectie is online beschikbaar via de SHEIN webshop

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
coletteborstlap@hotmail.com
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

SHEIN X Christmas Season
SHEIN X Rock the Runway Fall/Winter 2021 collection
SHEIN - Fall/Winter 2021
SHEIN - Back to school

LINKS

website

SOCIAL MEDIA SHEIN

SHEIN is een fashion e-retailer opgericht in 2008, met een wereldwijd netwerk verspreid over 220 landen en regio’s. 
Bij SHEIN staan keuze en betaalbaarheid centraal. Daarom brengen het merk dagelijks 1000 nieuwe fashion items uit en verwennen ze klanten met een indrukwekkende selectie ultra-trend dameskleding die naar eigen smaak kan worden gestyled. 
SHEIN doet dit omdat ze geloven dat de kleding die we dragen onze persoonlijkheid weerspiegelt. Met de overvloed aan keuze, kunnen klanten de perfecte look creëren die hun individualiteit weerspiegelt. Simpel gezegd, SHEIN helpt jou, jou te zijn.