SHEIN - Fall/Winter 2021SHEIN - Fall/Winter 2021SHEIN - Fall/Winter 2021
terug naar pressroom

SHEIN - Fall/Winter 2021

#SHEINXRocktheRunway #SHEINFW21

SHEIN is klaar voor het nieuwe seizoen! SHEIN gelooft in het bundelen van krachten en komt daarom met een Design Challenge. Daarnaast wordt de eerste drop van de nieuwe Fall/Winter collectie 2021 gelanceerd, met de nieuwste trends van dit najaar.


SHEIN X Rock the Runway
SHEIN kondigde in maart 2021 een nieuw ‘incubator program’ aan, genaamd SHEIN X. Hiermee kunnen ontwerpers doen waar ze het beste in zijn: creëren. SHEIN zorgt voor de productie, marketing en verkoop. Het beste van twee werelden: SHEIN kan nieuw talent laten zien en opkomende ontwerpers worden verbonden aan de kennis en middelen van SHEIN. De ontwerpers behouden ook de winst en eigendom van hun creaties.

 

Ter ere van het programma en de opkomende designers presenteert SHEIN de Design Challenge: jonge talenten van alle achtergronden worden uitgedaagd om een item te ontwerpen. Hiermee strijden de ontwerpers om opgenomen te worden in de SHEIN Fall/Winter’21 Fashion Showcase en kan de winnaar $1000.000 winnen. 

 

SHEIN X FALL/WINTER 2021 COLLECTIE   
SHEIN lanceert de eerste drop van de Fall/Winter collectie 2021. Een collectie die het verlangen naar fashion perfect weerspiegelt: goodbye sweatsuits en hello vintage romance, retro revival en business chique. Ontdek de lange jurken en rokken met fleurige prints, zachte knits, denim jeans & jackets, futoristische tops & jasjes en mix en match de faux leather items. Een on-trend collectie met een stijl voor iedereen. 

 

De eerste FW'21 drop is online beschikbaar via de SHEIN webshop. 

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
coletteborstlap@hotmail.com
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

SHEIN X Christmas Season
SHEIN X Rock the Runway Fall/Winter 2021 collection
SHEIN X Black Friday
SHEIN - Back to school

LINKS

SHEIN is een fashion e-retailer opgericht in 2008, met een wereldwijd netwerk verspreid over 220 landen en regio’s. 
Bij SHEIN staan keuze en betaalbaarheid centraal. Daarom brengen het merk dagelijks 1000 nieuwe fashion items uit en verwennen ze klanten met een indrukwekkende selectie ultra-trend dameskleding die naar eigen smaak kan worden gestyled. 
SHEIN doet dit omdat ze geloven dat de kleding die we dragen onze persoonlijkheid weerspiegelt. Met de overvloed aan keuze, kunnen klanten de perfecte look creëren die hun individualiteit weerspiegelt. Simpel gezegd, SHEIN helpt jou, jou te zijn.