SHEIN - Back to school SHEIN - Back to school
terug naar pressroom

SHEIN - Back to school

Een 'frisse' start!

Ondanks we nu volop van de zomervakantie genieten, begint het nieuwe schooljaar in zicht te komen. Deze keer belooft het een schooljaar te worden waarin leerlingen weer écht back-to-school kunnen. Een frisse start! Hoogste tijd om je te gaan oriënteren op de laatste school fashion trends. Want bij een nieuw jaar hoort ook een nieuwe look. 

 

Iconische kokerrokken, kleurrijke spencers & geruite rokken nemen ons mee naar de American High schools. Voor diegene die meer op het sportveld te vinden zijn dat in het klaslokaal, heeft SHEIN ook comfortabele maar fashionable sweatsuits. 

Ook aan de jongere leerlingen heeft SHEIN gedacht. Wordt verrast door de klassieke schooluniformlook, of ga voor casual met de comfi T-shirts & sweaters. 

 

Een echte schooloutfit is niet compleet zonder een gevulde rugtas. Mix en match de verschillende rugtassen en vul je tas met funky school accessoires.

Stap zelfverzekerd dit nieuwe schooljaar in met SHEIN!

 

De ‘’Back to school’’ collectie is online beschikbaar via de SHEIN webshop

SHEIN-samples zullen vanaf 16 augustus beschikbaar zijn in onze showroom!

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

SHEIN X Christmas Season
SHEIN X Rock the Runway Fall/Winter 2021 collection
SHEIN X Black Friday
SHEIN - Fall/Winter 2021

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA SHEIN

SHEIN is een fashion e-retailer opgericht in 2008, met een wereldwijd netwerk verspreid over 220 landen en regio’s. 
Bij SHEIN staan keuze en betaalbaarheid centraal. Daarom brengen het merk dagelijks 1000 nieuwe fashion items uit en verwennen ze klanten met een indrukwekkende selectie ultra-trend dameskleding die naar eigen smaak kan worden gestyled. 
SHEIN doet dit omdat ze geloven dat de kleding die we dragen onze persoonlijkheid weerspiegelt. Met de overvloed aan keuze, kunnen klanten de perfecte look creëren die hun individualiteit weerspiegelt. Simpel gezegd, SHEIN helpt jou, jou te zijn.