Senz° Sunny Side Up / Summer 2017 Collectie
terug naar pressroom

Senz° Sunny Side Up / Summer 2017 Collectie

De wereld waarin we vandaag leven is steeds in beweging, net als wijzelf. Jezelf kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden en de mogelijkheid hebben je te beschermen op momenten waarop je die het minst verwacht. Aan en gezellige picknick of een heerlijke dag zonnen op het strand kan abrupt een einde komen door een onverwachte regenbui. Daarnaast willen we ons ook kunnen beschermen tegen de zon, niet alleen met zonnebrandcrème, maar zou het niet fantastisch zijn dit ook met je paraplu te kunnen doen? Alle paraplu's van senz° hebben namelijk een UPF50+ zodat je zorgeloos kunt genieten van de zon. 

 

Naast de onbetwistbare functionaliteit zijn de senz° paraplu's ook nog eens fashionable. Met de Sunny Side Up Collectie viert senz° de zomer in vier 'fluoriserende' kleuren; roze, blauw, geel en groen. Ideaal om te combineren met je fleurige, zomerse outfit.

 

De paraplu’s van de Sunny Side Up collectie zijn vanaf mei verkrijgbaar als senz° original en automatic voor € 54,95. 

 

Senz° Kingsday Edition 2017

 

Speciaal voor Koningsdag is er nu een speciale oranje senz° smart s paraplu verkrijgbaar voor € 19,67. Op deze manier laat jij je nooit verrassen door een onverwachte regenbui en kun je zorgeloos doorfeesten.

 

Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid van de senz° producten kijk op www.senz.com/nl onderaan de pagina bij store locator. Daarnaast zijn de senz° paraplu's en accessoires online te koop via www.senz.com/nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

senz° Revive collectie
senz° x Van Gogh Museum collectie
senz° colour storm collectie
senz° dreams collectie

LINKS

Website Senz

SOCIAL MEDIA Senz

over

Senz° werd in 2006 opgericht door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. De pure frustratie voor traditionele ronde paraplu's, die steevast binnenstebuiten klapten bij harde wind, bracht hen ertoe de senz° stormparaplu te ontwikkelen. Sindsdien is senz° hard aan de weg aan het timmeren en heeft met een deels nieuw team de ambitie de paraplu definitief neer te zetten als waar fashion item. Bij senz° geloven we namelijk niet dat een paraplu een wegwerpproduct is, maar eerder een statement piece. De paraplu's zijn verkrijgbaar in exclusieve, modieuze ontwerpen, zodat je voortaan een paraplu kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl.

 

Door het winnen van vrijwel elke design award heeft senz° zich echt op de kaart weten te zetten; Nederlandse Design Award (NL), red dot (D), iF Gold (D), Observeur Star (F), Good Design Award (JP), Design Management Europe Award (UK) en IDEA Gold (USA). TIME Magazine (USA) noemde senz° zelfs één van de beste uitvindingen van het jaar.

 

Senz° is gevestigd in Delft en wordt verkocht in meer dan 50 landen verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.