senz° Revive collectiesenz° Revive collectiesenz° Revive collectie
terug naar pressroom

senz° Revive collectie

Het huidige tijdperk brengt tal van mogelijkheden met zich mee. Zo heeft de virtuele wereld waarin wij ons bevinden, een grote invloed op onze manier van leven. De natuur biedt ons de broodnodige houvast en troost, maar ook verfrissing. Niet onmisbaar in deze altijd veranderende, digitale wereld. Met de revive collectie gaat senz° terug naar onze roots. De collectie bestaat uit twee stijlen: wanderlust en soft touch.

 

Wanderlust is geïnspireerd op geologie en de kosmos. Daarbij staat het contrast tussen velvet kleuren en heldere kleuren centraal. Een lust voor het oog. Ga voor de serene, Velvet green variant in één kleur. Deze variant is alleen in de manual uitvoering verkrijgbaar. Voor een meer uitgesproken en opvallende variant ga je voor de Crystal of Tundra paraplu’s, waarbij krachtige stromen aan kleur de kosmos naar je toe brengen. De Crystal en Tundra komen in twee verschillende uitvoeringen: original en automatic.

 

Soft touch brengt gedempte tonen tot leven door het gebruik van vloeiende patronen in combinatie met zachte metalen details. Een collectie die je wilt voelen. Ga voor chique en tijdloos met de Silk grey. De Silk grey variant is verkrijgbaar in één uitvoering: manual. Of kies voor de mysterieuze, vloeiende patronen van Shades, Rose Flow of Flow Deze paraplu’s zijn verkrijgbaar in twee varianten: original en automatic.

 

Original 

De senz° original paraplu is comfortabel, stijlvol en ontworpen om niet om te klappen. Geen enkele storm is opgewassen tegen de original.

 

Automatic

De senz° automatic paraplu is opvouwbaar en makkelijk op te bergen in je tas. Hierdoor is de paraplu altijd binnen handbereik in geval van onverwachte regenbuien. Je opent en sluit de paraplu met slechts één druk op de knop.

 

Manual

De senz° manual paraplu is het perfecte reisgezelschap. Deze lichte, opvouwbare paraplu kan gemakkelijk worden gedragen in één hand. Met zijn aerodynamische vorm zweef je op de wind.

 

senz° paraplu pro's:

• Lichtgewicht en gemakkelijk vast te houden
• Zweven op de wind voor ultieme bescherming tegen de regen
• Klapt niet om
• UPF50+ bescherming
• Eyesavers beschermen de ogen van je medereizigers
• Bijpassende luxe sleeve om hem met gemak bij je te dragen

 

De paraplu’s van de senz° revive collectie is vanaf midden augustus 2018 verkrijgbaar in de winkels:
senz° original: € 54,90
senz° automatic: € 59,90
senz° manual € 44,90

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

senz° Elegance collectie
senz° x Van Gogh Museum collectie
senz° colour storm collectie
senz° dreams collectie

LINKS

senz° website

SOCIAL MEDIA Senz

Senz° werd in 2006 opgericht door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. De pure frustratie voor traditionele ronde paraplu's, die steevast binnenstebuiten klapten bij harde wind, bracht hen ertoe de senz° stormparaplu te ontwikkelen. Sindsdien is senz° hard aan de weg aan het timmeren en heeft met een deels nieuw team de ambitie de paraplu definitief neer te zetten als waar fashion item. Bij senz° geloven we namelijk niet dat een paraplu een wegwerpproduct is, maar eerder een statement piece. De paraplu's zijn verkrijgbaar in exclusieve, modieuze ontwerpen, zodat je voortaan een paraplu kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl.

 

Door het winnen van vrijwel elke design award heeft senz° zich echt op de kaart weten te zetten; Nederlandse Design Award (NL), red dot (D), iF Gold (D), Observeur Star (F), Good Design Award (JP), Design Management Europe Award (UK) en IDEA Gold (USA). TIME Magazine (USA) noemde senz° zelfs één van de beste uitvindingen van het jaar.

 

Senz° is gevestigd in Delft en wordt verkocht in meer dan 50 landen verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.