Senz° In Motion / Imagine Herfst 2017 CollectieSenz° In Motion / Imagine Herfst 2017 CollectieSenz° In Motion / Imagine Herfst 2017 CollectieSenz° In Motion / Imagine Herfst 2017 Collectie
terug naar pressroom

Senz° In Motion / Imagine Herfst 2017 Collectie

Deze herfst lanceert senz° maar liefst twee tot de verbeelding sprekende collecties om een waar statement te maken tijdens jouw dagelijkse ‘reizen’. 

 

De In Motion items uit de collectie benadrukken de bewegingen zoals deze in de natuur voorkomen, denk aan het kabbelen van water en de beweging van de maan. In het eerste deel van deze collectie, Nature | In Motion zien we schitterende aardekleuren gecombineerd met prints geïnspireerd op elementen uit de natuur met namen als full moon en rippling water. De Future | In Motion items van de collectie brengen de toekomst dichterbij met paraplu’s uitgevoerd in eigentijdse designs en metallic kleuren.

 

Met de tweede collectie, Imagine, kun je je fantasie de vrije loop laten gaan. Paraplu’s uitgevoerd in pied-de-poule design met verrassende kleuren dragen niet voor niets de naam Peacock. In lijn met het Imagine thema kan een Wonderland inspiratie niet uitblijven. In items geïnspireerd op het wereldberoemde werk van Escher, worden grafische prints gemixt met speelse dieren in zwart en wit.

 

De paraplu’s van de In Motion / Imagine collectie zijn vanaf augustus verkrijgbaar als:

senz° original € 54,90

senz° automatic voor € 59,90. 

 

Voor het aanvragen van testexemplaren of meer informatie over samenwerkingen neem dan contact met ons op.

 

Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid van de senz° producten kijk op www.senz.com/nl onderaan de pagina bij store locator. Daarnaast zijn de senz° paraplu's en accessoires online te koop via www.senz.com/nl 

 

#commutinginstyle

#loveyourjourney

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

senz° Revive collectie
senz° x Van Gogh Museum collectie
senz° colour storm collectie
senz° dreams collectie

LINKS

Website Senz

SOCIAL MEDIA Senz

Senz° werd in 2006 opgericht door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. De pure frustratie voor traditionele ronde paraplu's, die steevast binnenstebuiten klapten bij harde wind, bracht hen ertoe de senz° stormparaplu te ontwikkelen. Sindsdien is senz° hard aan de weg aan het timmeren en heeft met een deels nieuw team de ambitie de paraplu definitief neer te zetten als waar fashion item. Bij senz° geloven we namelijk niet dat een paraplu een wegwerpproduct is, maar eerder een statement piece. De paraplu's zijn verkrijgbaar in exclusieve, modieuze ontwerpen, zodat je voortaan een paraplu kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl.

 

Door het winnen van vrijwel elke design award heeft senz° zich echt op de kaart weten te zetten; Nederlandse Design Award (NL), red dot (D), iF Gold (D), Observeur Star (F), Good Design Award (JP), Design Management Europe Award (UK) en IDEA Gold (USA). TIME Magazine (USA) noemde senz° zelfs één van de beste uitvindingen van het jaar.

 

Senz° is gevestigd in Delft en wordt verkocht in meer dan 50 landen verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.